Pozdravljene, po dooolgem času. Vmes enkrat sem napisala cel roman, a je zaštekal internet potem pa nisem imela volje še enkrat pisat...
Skratka, jaz sem imela pregled nuhalne svetline pri dr. Levak-ovi v Velenju, rezultati NS so super, čakam še izvide DHT in jutri grem po kombiniran rezultat, A je rekla, da so rezultati NS tako dobri, da če bo res DHT zelooo slab lahko zadeve malo poslabša. Zelo zadovoljna sem tudi z zdravnico, res si je vzela čas, vse razložila oz. vse in še več. Tako da mi je padla skala z ramen, zdaj mi je res lažje, čeprav se zavedam, da vedno lahko gre kaj narobe, a o tem ne bom razmišljala.
brbr71, upam, da bo vse dobro, če zdaj ne pa naslednjič... Objem...
jesse16 tudi jaz mislim, da so naši mišeki mali na varnem, nevaren bi bil kak res hud udarec v trebuh. Ti pa, kolikor si predstavljam, si zletela na rit :) Pa drugače vse ok, te kaj drugega boli? (aja, ti tu odgovorim, moj voziček Peg Perego GT3 se je na makedamu dobro obnesel, ajd, ne gre kot po asfaltu, ampak ne šteka, nekaj rukerjev ublaži, je pa tako mišljen kot"terenc" ta voziček.
Aja, še podatki za seznamček: pdp 7.8.2015, 3. nosečnost, imamo eno punčko doma, verjetno pa bo tokrat fantek, sem pa iz Velenja
In tudi jaz grem tokrat verjetno v Celje rodit in ste me malo pomirile. Kako pa so kaj naklonjeni naravnemu porodu? Ali hitro dajo umetne (v Ljubljani so mi jih hitro dali, da ne bo predolgo trajalo... ajoj)? Ali počakajo s prerezom popkovine? Kolikor pa sem gledala je pa otroček 24 ur na dan z mamico, a ne?
Glede splošnega počutja pa sem veliko bolje... slabosti so minile, glede utrujenosti je malo bolje, mogoče tudi, ker sem se malo disciplinirala in hodim prej spat. Edino dojke so še vedno občutljice, vedno večje...
Kava... če sem res čisto adijo si po jutranji privoščim še eno rahlo opoldan. Pa se morem kar nazaj držat drugače. Si skuham kak zeleni čas, ni to to, je pa boljše kot nič.
< Sporočilo je popravil JozicaH -- 21.1.2015 9:29:42 >