Pozdravljene, nove in "stare" sonosečke :)
Jaz sem vsak dan bolje... slabosti ni več, utrujenost ni več tako kritična, res os se začeli lepo tedni, meseci nosečnosti. Strah je minil, ko me pograbijo kaki dvomi, poslušam ču-ču srček z AS in sem spet nasmejana, brez skrbi. Ravno včeraj sva delala z dragim finančni plan, kaj bo treba postorit po stanovanju, kaj še potrebujemo na dojenčka in sva ugotovila, da ne rabimo res ničesar. Vse imava od prej. Edino previjalno blazino za na pralni stroj bom kupila novo, ker ta je začela počasi razpadati. (tako da, hasmirka, nam se pralni stroj oz. previjalna na njem obnese, še pri skoraj 3 letnici, da gor sedi in ji lažje dosežem ušeska za spucat, nos, nohte strižt... Men je super, ker je v kopalnici toplo, voda blizu, umazane cote... idealno)
Ostalo imava, kupila pa ne bom nič od tega, kar sem prvič, ful ene "kozmetike" taka in onaka mila, kremice, olja... kar rabim olja za kožo, mam itak zase in za hči, milo ima tudi hči otroško in to bo dovolj. Edino kupila bom potem zase olje za masažo presredka pa materinske vložke masmi, ker so se v prejšnjo nosečnosti oz. po porodu izkazale za zlata vredne.
Cotk imamo še in še, nekaj še dobimo, nekaj jih bom pobarvala (ker imam kar nekaj rozastih od prej), lupinica, voziček, banjica... vse imamo, zibka, posteljica za kasneje imamo... ne mislim pa kupovat nikakršnih pripomočkov, ker se mi zdi potratno, kupiš, če vidiš, da ne gre drugače. naša je spala le v temi, tišini, še mene ni smelo biti zraven, kaj šele kak vrtiljak, pesmice...
No, meni je nepogrešnjiv kos že zdaj tista blazina za dojenje, s pomočjo katere sploh lahko spim, potem pa sem jo uporabljala in za dojenje, in za podlagat dojenčka, kaj zavarovat (recimo da se ne prevali iz postelje... in potem, ko se plazi je neka varna in mehka ovira :) meni res uporabno. Zdaj imamo kar dve :)
Kupila pa sem do zdaj že dve mini dudici, tako za dušo, in v nedeljo sta šla moja dva v Mercator, ko je bil popust na MAM izdelke in sta vzela dve flaški. Če jih ne bomo srugače rabili vsaj za kak čaj ali vodo... Cotk mislim da me ne bo premamilo, ker imamo oz. bomo meli res cotk za dva, mogoče raje kako igračo, pa še to na začetku niti nima smisla, pa še od prej jih iammo kar veliko, pa kaka darila bojo... Pa kake potiskane tetra pleničke bom mogoče kupila...
Kako ste pa ve kaj z nakupi? Ste že kaj kupile, tiste, ki seveda niste vraževerne ;) (no, jaz sem vraževerna pri postavitvi zibelke, moj jo mora postaviti šele na dan prihoda domov, da ni prazna ponoči...
)