IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Kolikor sem si zapomnila- Ria pade pri 6.členu pri 1. točki. Lahko ji obesijo seveda tudi 5. točko 2. člena.
Ker pa misli v tem stilu nadaljevati in na tak način "vzgajati " tuje otroke po vrtčevskih in šolskih hodnikih, ji pa definitivno v bodoče ne uide tudi 1. točka 18. člena.
Ma RIJA* ne pade po nobenem členu, ker je niti prijavil še ni nihče. Če bi jo, bi organi že ukrepali.
In če je bilo njeno dejanje tako gnusno kot praviš v enem od gornjih postov - zakaj nisi že ukrepala? Zakaj klofaš toliko enih in istih besed, narediš pa na nič
.
Ria pade, če jo v takem primeru kdo prijavi. To je logično in ni treba ekstra poudarjati zadev. Ker pa se vztrajno ponavlja,da je njeno dejanje pravilno, korektno in vredno ponovitve, in ker je vztrajno želela vedeti kateri zakon oz. člen katerega zakona ob tem krši, sem ji to lepo razložila. Ne vem, zakaj se koruziš? Razen, če imaš namen početi iste nebuloze kot ona. Pa še takrat nisem pravi naslov za tvoje ogorčenje. Zakon je pravnomočen, veljaven in hvala bogu eden tistih, ki so koristni.
Zakaj je jaz ne prijavim? Bedasto vprašanje zahteva bedast odgovor pravijo- zaradi kač
Da pa ne boš prehudo užaljena, pa ti povem, da bi jo prijavila, če bi to storila mojemu otroku. Res mojemu in tudi poklicno " mojemu". Ker to očitno še ni, je za enkrat pred mano še varna.Ker pa se misli ponavljati v svojih dejanjih, bo slej ko prej naletela na mino ( starša ali pedagoškega delavca), ki jo bo prizemljiv.
Kolegica, ki me ima po Riinem mnenju zadosti, je ob opisu primera zmajala z glavo in rekla :" Aha, ena od tistih mam, s kakršnimi imamo dostikrat opravka in ki mislijo, da so bog i batina vesolja..."