IZVIRNO SPOROČILO: patrino
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Niti pod razno se nima kaj starš spravljati na otroka v izobraževalni instituciji, pa če se še tako jezi, ker njegov otrok vleče kratko.
saj sem lepo napisala za vogalom
a to, da so tega fanta premlatili, gruča njih, se strokovno reče "VLEČE KRATKO"?
upam patrino, da ne delaš v podobni ustanovi...
Kdo ve- mogoče pa in če te ujamem pri " junaškem" izživljanju nad otroki mi ne uideš. Če so fanta premlatili- še enkrat ponavljam, ker ti ni očitno jasno- nimaš ti kaj obračunavati z otroki, temveč je potrebno pritisniti na pedagoške delavce, ki so ob tem odgovorni. To se namreč ni dogajalo pri tebi doma in ne pri doma tistih otrok. To se je dogajalo v izobraževalni institucijimi, ki je dolžna zaščititi otroke in odgovarja za njihovo varnost.
Ne vemo, če je bil to pretep, ali se je gruča otrok spravila na enega ali so ga dobesedno premlatili in ima zato tudi vidne psiho fizične posledice.
To so različna izhodišča in vprašanje je, v katero smer so se obrnili mediji.
Pretepi med mularijo so nekaj običajnega, celo jaz (ki nisem merilo, da ne bo kdo skočil v zrak

), sem pri teh letih pretepla dva sošolca. Sta zaj* in smo se STEPLI. Ne spomnim se več, ni čigavi strani so bili sošolci, ampak to je bil KLASIČEN PRETEP, kot bi ga snemali za pobalinski film. Potem niso več zaj* in jih nisem več tepla. Kregana sva bila pa OBA od učiteljice!Ker se ne pretepa in ne izziva. Pa mama ni šla v šolo, niti oče

. Ajme bože, bi me bilo sram, da zadeve med mularijo urejata onadva.
Tako da ne vemo, kaj se je zgodilo.
V zgodbi, ki jo predstavljate, ponovno pogrešam ravnotežje.