IZVIRNO SPOROČILO: levcka
Se nihče ne oglasi na Hoferjevem infofonu... Bo že, saj 2 eur tudi ni taka huda razlika. Sem pa pisane pleničke videla na e-bay.si 2 eur so pisane.
A objaviš link?

sem jaz tudi gledala, pa jih nisem našla tko poceni...sem geldala pa na nemškem.
Lupidupi...bazen letos preskoči...tudi baje za novorojenčka ni bazen preveč dobra odločitev (do 6 meseca) ker je voda preveč klorirana. Je boljše, da se doma namakate v bani, če jo imate

...jaz je nimam( 2 tuš kabini) pa je tud glih ne pogrešam, ker nisem tip za namakanje, pač pa aktivno plavanje

.
Sem ravno prišla iz enega seminarja za podjetništvo in sem bila prav presenečena, ko so se ženske- predavateljice okoli mene nabrale, ko smo zaključili in so vidle da bom mamica in so vse ratale še bolj prijazne in se hotle dotikat trebuščka. Ne rečem, da mi ni godila pozornost, me je pa malo zmotilo to, da sem kar naekrat imela 3 roke na trebuhu, pa nobena ni bila moja....pa so mi verjetno v pogledu vidle, da mi ne sede, in so jih potem kr hiter k sebi potegnile

...so mi bile prav smešene. Sj se ne gre za to, da jim nebi privoščila dotika, samo sama sem po naravi zelo distancionirana oseba in me brez predhodnega dovoljenja taki vzgibi preveč presenetijo (sj veste tiste ki imate psa- vam tudi ni včšeč, če se ga vsak dotika ali pa mu hrano pod smrček moli, če ni prej vprašal, če to sme...al pa sem js tko zategnjena in zmeri vprašam za dovoljenje za čohanje

, če kak kuža nenapovedan do mene pride in za njim lastnik)

...mogoče glupa primerjava, sm hotla sem bistvo ujet
< Sporočilo je popravil sabincica -- 28.5.2015 15:30:33 >