IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
Spremembe odlocitve ni. Spreminjajo se okoliscine in spreminjajo se odlocitve.
Kako pa je tvoj mr. Right no.2 kaj zadovoljen s tem, da ga imaš za okoliščino?
No, da ti odgovorim malo bolj resno, ker ocitno nisi razumela. Moj prvi moz je dober clovek in ima vrsto kvalitet. Navsezadnje imela sem ga dovolj rada, da sem se odlocila z njim preziveti zivljenje - verjetno ne zato ker ne bi bil kvalitetna oseba. Okoliscine nejinega zivljenja in preizkusnje, tezave in problemi ter spoopadanje z njimi so pokazale, da mi ne more dati tistega kar jaz v svojem osebnem razvoju od njega potrebujem ter da jaz njemu ne morem dati tistega, kar on potrebuje. In ker si nisva mogla dati tistega kar sva potrebovala, zelela, pricakovala - (so se okolicine spremenile) - sva se razsla.
Ne mr. right 1, ne mr. right 2 nista okoliscina ampak cloveka, od katerih je eden imel, eden pa ima veliko vlogo v mojem zivljenju. Navsezadnje me je tudi zivljenje z mr. right 1 oblikovalo v osebnost va kakrsno se je mr right 2 zaljubil toliko, da bi z menoj prezivel zivljenje. To pa tudi nekaj pomeni, mar ne ?