Belja, delam v na IT oddelku, kjer po potrebi dvigujem kakšne težke računalnike, prenašam monitorje, itd... Zato sem morala povedat šefici, da me je razdolžila, ko je pa poskusila najbolj neočitno razložit sodelavcem, zakaj nisem več zadolžena za to (da me ne kličejo), so itak vsi s kančkom pameti ugotovili. Itak smo pa super tim in imam zdaj samo še več podpore in nobenega pritiska zaradi skrivanja, mirno lahko laufam na wc na pol ure, če se mi zahoče ali jim zasmrdim pisarno s hrano, ker pač... moram. :) Vsi so taki očkoti in so čisto veseli, da bomo imeli dojenčka v pisarni, hehe.
S tremi smo pa res prijatelji in itak so izvedeli takoj, ker nisem zdržala, pa še planirali smo malo skrivati to v pisarni, tako, da bi oni namesto mene delali fizična dela in bi se lahko še kakšen mesec, dva švercala
Eden od teh tudi kmalu pričakuje bebico, en ga že ima in si veselo izmenjujemo nasvete... oziroma onadva meni, hehe.
Zdaj so me pa zadolžili za drug projekt, kjer večinoma samo sedim za računalnikom, kar me malo ubija, ampak imam ogromno časa za brskanje po netu. Pa še boljšo, večjo mizo in stol imam, jupi. Razvajajo me, hehe
Spelck87, jaaaa, hodim na dobro urco za 3 minutke ven na sončka stat, da ne gledam skos v ta računalnik. :) Popoldne pa na sladoled po stari Ljubljani ;)
Jaz pa moram reči, da sem bila prej fuuuul utrujena, zadnje 3 dni pa skoraj nič, razen zvečer! Ne vem, ali je to dobro ali slabo... Mogoče me je samo minila kriza po kavi. :)