Dobro jutro, dober dan
.
IZVIRNO SPOROČILO: brina_s
ime? ... da vam ne govorim.... sva imela nekaj klasičnega izbranega, zdaj pa naju nekaj meče k nekim drugačnim tujim imenom in sva resnično v dvomih, ker moraš met kar jajca, da daš ime otročku tako, da jih v slo obstaja samo 60 :) pa še kar težko si ga je zapomnit. no nevem, morava še prespat očitno, nisva še zrela za zbiranje imena. upam da ne bova šele v porodni sobi hihi
Midva po mojem bova izbrala v porodni. Enih par imen je v ožjem izboru, pa bomo videli. Čeprav me zdaj spet vleče nazaj k tistemu, ki ga je mož, ko nama je na ns rekla da bo najbrž punčka kot prvo izbral

. Torej moj ogromni leksikon le ni toliko pripomogel k izbiri

. Določena imena, ki bi sicer tudi bila v izboru sva pa dala na stran, ker so preveč podobna imenu od tamale (npr. razlika ena črka), kar nama pa ni všeč...
Brina, vidva pričakujeta fantka ali punčko?
IZVIRNO SPOROČILO: mied
Žabinčica, res smo že blizu. Meni do pdp ostaja samo še 16 dni!! Vse je pripravljeno, torbo za v porodnišnico kar v avtu vozim.
Ti nam boš pa tudi že kmalu ušla!
Nezi, si še tukaj?
Krst; midva ne bova dala krstit.
Lažji porod razen čaja, bi si jaz še presredek rada začela masirat (rabim še olje); ne vem če je ravno kaj od tega pomagalo, ampak obakrat nisem bila rezana in tudi tokrat bi želela da tako ostane. Pa mogoče homeopatija...samo ko se

spet ni obrnila, pa toliko je vsega ostalega da se mi ne išče okrog še teh kapsul, če jih potem na koncu itak ne bom rabila.
Drugače sem včeraj kar nekaj postorila; evo zdaj počasi zaključim s papirji; pošljem še stvari računovodkinji in potem so na vrsti bolj ali manj samo še priprave. Čeprav odločbo za porodniško še čakam...Razen ne-spanj sem še kar gibčna in v formi in upam, da tako tudi ostane do konca.
Punce naš mesec res že trka na vrata in če bo katera že prej šla želim vse dobro in

za čim lažji in lepši porod in seveda vesele in zdrave

.
< Sporočilo je popravil Žabinčica -- 27.10.2015 8:33:23 >