Hvala vsem za ideje glede kopanja
.
IZVIRNO SPOROČILO: Naima.
Vsaj jaz ne vidim nič slabega pri tej varuški. Vsaka se pač sama odloči kje potegniti črto, ker danes je res poplava raznih pripomočkov, brez katerih naj se nebi dalo živeti ...
Saj slabega pri nobenem teh pripomočkov v bistvu ni nič. Vsaka pač mora videt kaj se ji zdi smoterno...
Podčrtano se pa čisto strinjam; zato tudi pravim vsaka potem sproti vidi kako se njej najbolj ustreza organizirat. Pa ne samo glede pripomočkov, tudi tako nasplošno, kako in kaj z otrokom-vsaka si potem najde svoj način in ritem in tu pač ni pravil. Je pa vedno fajn si izmenjat mnenja in info, ker dobiš tudi kakšne fine ideje (in seveda tudi kakšne ki ti pač ne ustrezajo).
IZVIRNO SPOROČILO: mied
Noge si pa že še sama porihtam, celo nohte postrižem in nalakiram.
Jaz tudi; ravno danes

. A moraš imet še za v porodnišnico nohte brez (barvnega) laka ali to ne velja več (predvsem za noge me zanima)?
IZVIRNO SPOROČILO: mied
Ne vem pa kako je s tem previjanjem v spalnici. Vodo je treba najbrž nositi sem in tja! Kako pa kaj vonjave?
Previjanje v spalnici-jaz imam koš za plenice; vonjav ni. Za vodo imam posodico za umivanje (za rito in nego posebej) in jo nosim, ja (kasneje tako tudi več kje drugje previjaš, ali obrišeš tudi rito z robčki, itd.; tako da meni je vredu tako).
Itak bo

v spalnici; tudi posteljica in mi je tako najlažje, je vse potem pri roki; toplo je tudi, jaz se lahko komot zraven vležem (čeprav se to praktično ne zgodi-imam pa možnost

) tako da... Pa za ponoči je meni tudi fajn da je pri nama; in zaradi previjanja in dojenja in potem mi je fajn da je vse na kupu (čeprav sta z nočnimi obroki pri nas oba expresno hitro zaključila oz. starejši jih niti nikoli ni prav imel, ker je itak cel dan na zizi visel in posledično ponoči celo noč spal), pa niti mi ni novorojenčka še v svojo sobo za dajat...(to pa recimo meni ne ustreza; enim pa je fajn tako in pravijo da se tako še najbolj naspijo; ampak ok, sem spet malo zašla s teme

).
Mied "uradni" pdp je tudi danes?