IZVIRNO SPOROČILO: liliana
Mene recimo sami homoseksualci ne motijo.....motijo me pa recimo njihove parade......ker se mi zdi to vsiljevanje......prav tako, kot me vegetarijanci ne motijo, dokler mi ne gledajo v krožnik in mi ne začnejo o tem, kako ne more gledati živali na mojem krožniku in zahtevati od mene, da si naj naročim vege pico, ker je njim slabo, če vidijo meso......
Nisem mislila komentirati, so zadeve preblizu in preveč boleče, pa me toliko žuli, da moram vseeno tole povedati (vem, da mi bo že čez 10 min žal, pa vseeno).
Tisti homoseksualci, ki jih jaz poznam (zelo zelo od blizu), precej spominjajo na zgoraj omenjen tip vegetarijancev. Jih jaz s svojim konzervativnim mišljenjem ne motim, dokler ga obdržim za sebe. Ko pa samo omenim kakšno stvar, ki me moti, navalijo. In to ne samo malo, nežno. Ampak z vsemi topovi.
In še ena stvar se je zdaj spremenil v primerjavi s prej. Če se slučajno zgodi, da oba z možem umreva, obstaja dejanska možnost, da moje otroke posvoji homoseksualni par. In to JE stvar, ki je zame moteča. Pa če izpadem še tak homofob. Pa da se vsakič v vrtcu in v šoli, ko je na programu družina, vsiljuje nekdo, ki ima diametralno nasprotne vrednote mojim (in verjemite mi, 100 % bodo LGTB otrokom prijazni programi, učbeniki in podobna literatura v zelo kratkem času povsod prisotni), TO me tudi MOTI. To pa že ni več samo živi in pusti živeti. Ampak je že grobo vtikovanje v moj način vzgoje in moje vrednote. Da o teoriji spolov sploh ne bom začela. Tako. Pa popljuvajte.