No, jaz imam vse papirje že urejene in oddane. Tako, da je eno delo za mano. Sicer pa imam PDP 1.12.
Sem pa danes klicala v MB porodnišnico glede materinske šole. Zanimalo me je, če moreva z možem ponovno v materinsko šolo, glede na to, da sva jo pred 5 leti že enkrat obiskovala. Pa mi je zelo prijazna gospa povedala, da ne potrebujeva ponovno v šolo. Bi na nek način bilo to tudi težko izvedljivo, ker je mož šofer in je veliko z doma. Morem pa se oglasiti v porodnišnici in poiskati sestro Zlatko ali sestro Eriko, ki mi po izdala potrdilo, da sva enkrat že obiskala šolo
.
Naš-a
je postal-a malo bolj gibčen-na, vendar pa je še vedno bolj miren-na kot ne. Glede položaja nič ne vem, na zadnje je bil-a na ritki
. No sedaj imam pregled 11.10. in upam, da mi bo G kaj več povedal. Drugače pa je počutje super. RAzen da sem postala skoraj že obsedena s posušenimi semeni od buč
, pa saj bo tudi to minilo.
AC glede podpisa za očetovstvo ti lahko iz lastnih izkušenj povem le to, da je moj podpisal po rojstvu otroka, je pa to bilo pred 5 leti in v MB.Kako pa je sedaj in kako je drugje pa ne vem. Sicer se pa mora očetovstvo podpisati samo v primeru, če nista poročena.
A ja pa še to. Za vse očke, ki boste koristili 15 dnevni očetovski dopust. Ne rabite čakati na rojstni list, je dovolj, če fotokopirate materinsko knjižico, kjer je vpisan datum rojstva otroka.
Želim vam čim lepše zadnje tedne in seveda čim manj komplikacij. Pošiljam vam še nekaj veselih slončkov, da bo ta deževni dan prijetnejši

.
Lp, Blanka