writing-img

RE: Moške hlače

clock-img

23.03.2015, 13:01

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

seveda, post je ze v drugi polovici.

clock-img

23.03.2015, 13:31

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Tud sam sovražim nakupovanje in na obleke ne dam čisto nič. Na sebi vedno žulim kavbojke in srajce različnih vrst, s katerimi me zalaga moja gospa. Za hlače je pa večna težava. Če grem v levis po 501, katere so še edine normalne mi živce pojejo prodajalke, zato kupujem pri nas v Mani, kjer je ena prodajalka, ki je carica. Že 15 let, kar mi prinese v kabino pade name in takoj kupim. Sem pa zgonil Leviske za 100 EUR v enakem času kot te z Mane, tko da niti slučajno ne dam za ene hlače tok, kot v maniza pet.

blagor tvoji gospe....
pri nas traja projekt nakupa hlač tam ca. pol leta, nakup čevljev pa se je zavlekel tudi do enega leta in vseh obiskanih metropol v radiusu 280 km user posted image

clock-img

23.03.2015, 13:39

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

Tud sam sovražim nakupovanje in na obleke ne dam čisto nič. Na sebi vedno žulim kavbojke in srajce različnih vrst, s katerimi me zalaga moja gospa. Za hlače je pa večna težava. Če grem v levis po 501, katere so še edine normalne mi živce pojejo prodajalke, zato kupujem pri nas v Mani, kjer je ena prodajalka, ki je carica. Že 15 let, kar mi prinese v kabino pade name in takoj kupim. Sem pa zgonil Leviske za 100 EUR v enakem času kot te z Mane, tko da niti slučajno ne dam za ene hlače tok, kot v maniza pet.

blagor tvoji gospe....
pri nas traja projekt nakupa hlač tam ca. pol leta, nakup čevljev pa se je zavlekel tudi do enega leta in vseh obiskanih metropol v radiusu 280 km user posted image

In nazadnje ste ta prave našli v domači vasi? user posted image

clock-img

23.03.2015, 13:41

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

petea, po navadi je tako....samo žal ne pri nas user posted image

clock-img

23.03.2015, 14:39

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
no danes se mi da, uni mrk se vedno deluje zgleda, pa se meteorit je zadnjic letel nedalec stran. Gremo iskat dlako v jajcu. Ste sploh pogledale na tisti link, je to nekvalitetna roba ali samo stil ni cist hlace na crto, bela srajca, kravata in reklc od obleke, pa crni cevlji, seveda usnje. Noooo?

joj, no pa hecam te/se že od cirka tretje strani naprej, pa še nisi pogruntala? user posted image

clock-img

23.03.2015, 14:55

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

no danes se mi da, uni mrk se vedno deluje zgleda, pa se meteorit je zadnjic letel nedalec stran. Gremo iskat dlako v jajcu. Ste sploh pogledale na tisti link, je to nekvalitetna roba ali samo stil ni cist hlace na crto, bela srajca, kravata in reklc od obleke, pa crni cevlji, seveda usnje. Noooo?

joj, no pa hecam te/se že od cirka tretje strani naprej, pa še nisi pogruntala? user posted image

mateyka,
mrk ... user posted image

clock-img

23.03.2015, 17:40

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Zakaj se mi vedno bolj zdi, da Stanislava v BTC-ju ni ravno obiskovala (tekstilnih) trgovin? user posted image

Praktično vse user posted image . V Kiku jih tudi niso imeli jeseni...mogoče bo zdaj več sreče, in v Leclercu še nismo bili.

Kratkih rokavov, reklamnih, imamo kolikor hočeš, dolgih pa nobenih, ne tako ne drugače.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

23.03.2015, 17:41

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mateyka, jaz tud se samo heeeecam. Men se drugac ne da tko bluzit, zdej pa se delujeta mrk in uni meteorit al kaj je bil.

clock-img

23.03.2015, 17:43

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Stanislava, s tabo se pa ni za hecat user posted image poglej si linke, belih majc kolkor ces.

clock-img

23.03.2015, 17:46

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Stanislava, s tabo se pa ni za hecat user posted image poglej si linke, belih majc kolkor ces.

Z belo majico res ne user posted image . Bi par pravih, teh z linka se ne da oblečt user posted image .

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

23.03.2015, 17:50

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

ja zdej pa se reci, da si ne upas prek neta narocit eno skatlo belih majic? neee nooo

drugac pa, Esprit jo ima, Name it, ... imas to kje blizu?

clock-img

23.03.2015, 18:00

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Mateyka, jaz tud se samo heeeecam. Men se drugac ne da tko bluzit, zdej pa se delujeta mrk in uni meteorit al kaj je bil.

A pred in po MS pa nič ne vpliva nate.......? user posted image

clock-img

23.03.2015, 18:14

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

A pred in po MS pa nič ne vpliva nate.......? user posted image

ne user posted image

clock-img

23.03.2015, 18:37

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Za Stanislavo: Če je za športno, poglej na fantovskem oddelku - moj 12letnik ima kar nekaj belih majic z dolgimi rokavi - iz c&a, H&M, eno tudi iz Hoferja. Je pa res, da so ponavadi pakirane po dve skupaj - ena bela in ena barvna.

Za Ronjo: moj si hlače kupuje v Peak and Clopenburg ( v lj je na Rudniku se mi zdi). Imajo različne dolžine in tudi sicer za okus mojega moža še največjo izbiro. Si pa kupuje kroj kavbojk, ampak so črne.

lp

clock-img

23.03.2015, 19:09

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

blagor tvoji gospe....

Haha, ja res, tale prodajalka je meni rešila rit že velikokrat, od obleke za prvo poroko, ki sem se je udeležil, do že nešteto kavbojk. Men ponavad nič ni všeč, pol pa ona kar nosi v kabino in vse, kar prinese pade name in takrat se založim za eno leto ali dve ponavad. S čevlji pa nisem kompliciran. Mam ene nobel plesne od Alpine že vsaj 13 let in so še kot nove. Tiste uporabljam, ko se je treba res upidenat in na vsako obleko pašejo, tko da so dale čez že ene 8 ohceti vključno z mojo, drugače pa nosim All starke, usnjene visoke pozimi in navadne nizke poleti.

clock-img

23.03.2015, 19:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

drugače pa nosim All starke, usnjene visoke pozimi in navadne nizke poleti.

kva si kmet. a si sploh upaš v banko stopit? no evo, k Stani niti čez prag ne moreš, kaj šele da bi bil vreden, da ti iz porcelanaste šalčke kavo al pa čaj postreže.. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 23.3.2015 19:25:04 >

clock-img

23.03.2015, 20:03

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Midva zdaj že kakih 10 let nisva kupovala oblek zase in nimam res več pojma, kam ga sploh zvlečt, ker v 10 štacun ziher ne bo šel:D).

Moja mama je očetovo antipatijo do šopingiranja reševala ponavadi zelo elegantno. Če sta šla kupovat hlače zanj, ga je s kakšnimi poslala v garderobo na pomerjanje, med tem časom, ko je ona izbirala še kakšen model zanj, pa je njegove " domače" nosila seboj po trgovini, da ji ne bi ušel iz kabineuser posted image Pogosto sta prišla skregana s trgovine, samo nove hlače je pa vedno dobil. Eh...dedci. Še dobro, da ima moj malo več potrpljenja in si zadevščine v večji meri kupuje sam.

felico ne estas mezurita en oro...

clock-img

23.03.2015, 20:16

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

drugače pa nosim All starke, usnjene visoke pozimi in navadne nizke poleti.

kva si kmet. a si sploh upaš v banko stopit? no evo, k Stani niti čez prag ne moreš, kaj šele da bi bil vreden, da ti iz porcelanaste šalčke kavo al pa čaj postreže.. user posted image

Z napačnega konca sklepaš - mene ne bi srečal v starkah.

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

23.03.2015, 20:21

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Moja mama je očetovo antipatijo do šopingiranja reševala ponavadi zelo elegantno. Če sta šla kupovat hlače zanj, ga je s kakšnimi poslala v garderobo na pomerjanje, med tem časom, ko je ona izbirala še kakšen model zanj, pa je njegove " domače" nosila seboj po trgovini, da ji ne bi ušel iz kabineuser posted image Pogosto sta prišla skregana s trgovine, samo nove hlače je pa vedno dobil. Eh...dedci. Še dobro, da ima moj malo več potrpljenja in si zadevščine v večji meri kupuje sam.

Ne vem, no.
Meni to ni ravno elegantno.
user posted image

Meni se zdi - če je že tako nujno, da ženska poskrbi za moško oblačenje, da je lepša rešitev, da vzame (čiste) hlače, ki mu lepo pristojijo, in gre z njimi po trgovinah primerjat, kaj bi lahko ustrezalo.

Veliko boljša rešitev pa, da se moškemu pusti, da sam reši zadevo. No, če ni najboljša, pa zna zagotovo biti najbolj smešna. user posted image

clock-img

23.03.2015, 20:26

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Ne vem, no.
user posted image

Meni se zdi - če je že tako nujno, da ženska poskrbi za moško oblačenje, da je lepša rešitev, da vzame (čiste) hlače, ki mu lepo pristojijo, in gre z njimi po trgovinah primerjat, kaj bi lahko ustrezalo.

[b]Veliko boljša rešitev pa, da se moškemu pusti, da sam reši zadevo. No, če ni najboljša, pa zna zagotovo biti najbolj smešna. user posted image

Ne ni elegantno neuser posted image tisto sem imela v mislih bolj tako s cinizmom. Jaz bi ob takem najverjetneje elegantno popihala iz trgovine.user posted image

< Sporočilo je popravil patrino -- 23.3.2015 20:27:26 >

clock-img

23.03.2015, 20:29

clock-img

petea

pencil-img

5336

Ne ni elegantno neuser posted image tisto sem imela v mislih bolj tako s cinizmom. Jaz bi ob takem najverjetneje elegantno popihala iz trgovine.user posted image

Elegantno brez hlač ali elegantno z moževimi hlačami v rokah?
user posted image

clock-img

23.03.2015, 20:37

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Ne vem, no.
user posted image

Veliko boljša rešitev pa, da se moškemu pusti, da sam reši zadevo. No, če ni najboljša, pa zna zagotovo biti najbolj smešna. user posted image

Torej epilog te mrkovsko - metoritske - postne sage o moških hlačah in o kavbojski eleganci:

RONJA pusti vendar lubiju, da sam reši zadevo.....ker kot pravijo "dosti babic, kilavo dete".....

clock-img

23.03.2015, 20:40

clock-img

patrino

pencil-img

2142

Elegantno brez hlač ali elegantno z moževimi hlačami v rokah?
user posted image

Elegantno brez možauser posted image

clock-img

23.03.2015, 20:46

clock-img

petea

pencil-img

5336

user posted image

clock-img

23.03.2015, 20:50

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

blagor tvoji gospe....

Joj, Rija, isto kot pri nas. Pa se sam noce it. Jaz kar zivcna ratam ko mi sporoci da rabi nove hlace, cevlje, whatever... Sovrazim soping, jaz bi vse preko neta narocila in gotovo.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem