IZVIRNO SPOROČILO: Smeškec
Baset_t hvala za nasvet. Hvala malo se bom še pozanimala drugače pa takoj preneham uporabljati. Hvala
.
Stars619 moj želi biti zraven in tudi jaz si želim da je tako da bo ob meni pri porodu. Sicer sem še malo neodločljiva,namreč želim si roditi v Postojni ampak me malo skrbi ker je vožnja saj sem iz Ljubljane. Tako da to še nisem odločena je zaenkrat še nedorečeno.
Kje ste pa ve rodile in iz kje ste oz. kje nameravate roditi?
V prvo sem rodila v Postojni, peljala sva se iz LJ en petek zvečer, mela sem 3 popadke do tam (bili na 9 min)...
Postojno sem izbrala predvsem zaradi možnosti epiduralne (sem šla enkrat prej na tisti "tečaj" oz. predavanje, moraš pol prinesti izjavo, če hočeš imeti ep.)... sej nisem bila odločena do konca ali bi ali ne bi... ko pa so bili popadki na 2 min, nisem več razmišljala

. Sicer ima ta "oddaljenost" par slabosti - npr. to, da sem se šla "samo pokazat", ker sem imela že cel dan popadke, čep se mi je odluščil že nekaj časa prej... in pol je zdravnik rekel, da bi me sicer lahko poslal domov, ker nisem bla neki dosti odprta, ampak bom itak prišla čez 3 ure... Tako da so me obdržali not in čez 2 uri je bila že juhhhuuu žurka (s tistimi popadki se pa ne bi 30 min vozla do P)... No, moj je prišel do LJ, šel na pijačo in se vrnil nazaj v Postojno rojevat

. Še par drugih minusov je, ampak mogoče o tem kdaj drugič, ko bo bolj aktualno
Tokrat pa bom najbrž ostala kar v LJ - nisva več sama in bo lažje tako... Sicer imam do Lj P v kaki gužvi glih ene 20 - 30 min. Nisem se pa še prav pozanimala kako je v drugo rojevat

, verjetno predvsem malo hitreje baje.