cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Bodoče nosečke II

clock-img

26.11.2015, 10:43

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Moški in njihov ego vedno pravi da ta mesec pa je uspelo. No moj je to govoril ene par mesecev, potem pa obupal user posted image

In na koncu ko je najmanj pričakoval je izvedel veselo novice, kajne? user posted image

clock-img

26.11.2015, 10:47

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Moški in njihov ego vedno pravi da ta mesec pa je uspelo. No moj je to govoril ene par mesecev, potem pa obupal user posted image

In na koncu ko je najmanj pričakoval je izvedel veselo novice, kajne? user posted image

Točno tako. Lej jaz sem še krvavitev imela en dan. Tk ko vsak cikel pred M. In on gre čist sproščen na službeno pot jaz pa naslednji dan test. HAHAHA - res je bilo veselje potem tisti petek. Prvič sem ga videla da se je zjokal.

clock-img

26.11.2015, 10:48

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Točno tako. Lej jaz sem še krvavitev imela en dan. Tk ko vsak cikel pred M. In on gre čist sproščen na službeno pot jaz pa naslednji dan test. HAHAHA - res je bilo veselje potem tisti petek. Prvič sem ga videla da se je zjokal.

Iiiiii .... lepo, lepo .... no, jaz vem pr seb, da sam da bi krvavo vidla, da bi mislla, da je to M in bi valda povedala, da je sled in da nama ni uspelo .... pol mu ne bi blo pa nč jasno user posted image

clock-img

26.11.2015, 10:49

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Iiiiii .... lepo, lepo .... no, jaz vem pr seb, da sam da bi krvavo vidla, da bi mislla, da je to M in bi valda povedala, da je sled in da nama ni uspelo .... pol mu ne bi blo pa nč jasno user posted image

Sej tudi jaz sem. Sem mu rekla lej spet krvavitev, nič ni... In on ok pač ni, sej grema jeseni na preglede. user posted image No potem pa zaradi Dabrostona test user posted image in jaz v šoku user posted image

clock-img

26.11.2015, 11:28

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Potem si ena izmed tistih ki je vseeno "krvavela"?
Ej Jancek ;-) a veš tisto k si kopirala v drugo temo za "naravne teste" MauMow ti nam lahko en test preizkusiš tisto z zobno pasto,ti si noseča in nam lahko poveš če res pokaže nosečnost user posted image !

clock-img

26.11.2015, 11:30

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Potem si ena izmed tistih ki je vseeno "krvavela"?
Ej Jancek ;-) a veš tisto k si kopirala v drugo temo za "naravne teste" MauMow ti nam lahko en test preizkusiš tisto z zobno pasto,ti si noseča in nam lahko poveš če res pokaže nosečnost user posted image !

Ja, tist sm kopirala k je prlimala Sandyy .. sej res...dobra ideja .. dej MauMaw dokaži, da gre za resničnost tistih testov, magar z zobno pasto user posted image

clock-img

26.11.2015, 11:32

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Mene res zanima če deluje hehe js tko niti nimam bele zobne paste user posted image

clock-img

26.11.2015, 11:35

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Mene res zanima če deluje hehe js tko niti nimam bele zobne paste user posted image

Mi tud nimamo, edin od tamale user posted image

clock-img

26.11.2015, 11:37

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Ja pa dobr je hehehe

clock-img

26.11.2015, 11:44

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ja pa dobr je hehehe

Sj, na vse zadnje se pa prašaš, če je to tok let nazaj, ko so one testirale a so noseče al ne ... bog si ga vedi kakšne paste za zobe so bile takrat user posted image

clock-img

26.11.2015, 12:44

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Hehe dejte mi sam še enkrat napisat kaj je z zobno pasto pa se magari jutri lotim probat tega testa :-) Če je še kaj naravnega kar imam doma lahko sprobam. user posted image

Foxy-cat ja pol sem ugotovila da sem imela tisti dan zgleda vgn. krvavitev, ker je bila nekje 8-9 dan po O. Sej sem pol sicer še 2x al 3x zakrvavela sam k sreči ni blo nikoli nič (enkrat neka ranica na ustju, drugič zaradi slabe sluznice, ki jo imam, tretjič pa je blo res kr plusk krvi, pa je zgleda bla posteljica, ki je bla na začetku čist zraven ustja). Upam da do konca N ne bom več zakrvavela.

clock-img

26.11.2015, 12:46

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Hehe dejte mi sam še enkrat napisat kaj je z zobno pasto pa se magari jutri lotim probat tega testa :-) Če je še kaj naravnega kar imam doma lahko sprobam. user posted image

Foxy-cat ja pol sem ugotovila da sem imela tisti dan zgleda vgn. krvavitev, ker je bila nekje 8-9 dan po O. Sej sem pol sicer še 2x al 3x zakrvavela sam k sreči ni blo nikoli nič (enkrat neka ranica na ustju, drugič zaradi slabe sluznice, ki jo imam, tretjič pa je blo res kr plusk krvi, pa je zgleda bla posteljica, ki je bla na začetku čist zraven ustja). Upam da do konca N ne bom več zakrvavela.

Obstajajo trije nacini kako lahko brez testa zves ali si noseca in sicer.
1. Pasta za zobe
More biti bela brez pikic. Majhno kolicino das v posodico in se urin. Ce se spremeni v plavi barvi je hormon hcg prisotn in pomeni nosecnost.
2.bleach/izbeljivac
V posodico je urin dodate malo izbeljivaca in zmesate. Ce so prisotni mehurcki oz pena ki se tudi dvigne je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost.
3. Dandelion. Liste dandeliona date v plasticen kozarec od kaksne smetane ali jogurta in jih potopite z urinom. Pustite 20 min. Ce se po 20 min pojavijo rdece pikice na listih je prisotn hormon hcg in pomeni nosecnost. Ta metoda nosecnosti je bila najbolj popularna.

clock-img

26.11.2015, 12:51

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Ok bom probala najti belo zobno pasto ker imam jaz modro, ampak vem da ma dragi še ene dve na zalogi :-)

clock-img

26.11.2015, 12:52

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Ok bom probala najti belo zobno pasto ker imam jaz modro, ampak vem da ma dragi še ene dve na zalogi :-)

Mi mamo tud doma modro - Signal ... user posted image

clock-img

26.11.2015, 15:01

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Me prav zanima če deluje user posted image user posted image

clock-img

26.11.2015, 15:03

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Me prav zanima če deluje user posted image user posted image

Bomo ugotovile jutri, ko proba MauMaw user posted image

clock-img

26.11.2015, 15:12

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

Tole pa tudi mene zanima, bomo prišparale v bodoče vsaj malo, če tole drži, fajn bi blo ane, pasta je vsaj mal cenej k testiuser posted image

clock-img

26.11.2015, 15:19

clock-img

Amour

pencil-img

311

Lahko jaz tudi sprobam z zobno pasto, itak rabim novo. A katera ve, katera je cisto bela?

clock-img

26.11.2015, 15:25

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Lahko jaz tudi sprobam z zobno pasto, itak rabim novo. A katera ve, katera je cisto bela?

Se veselim poročanja, katera je pa bela pa nimam pojma. Sem prav študirala kakšno imamo, pa nisem poštudiralauser posted image  Prou pogledala bom ko pridem domov, ker do sedaj res nisem razmišljala o barviuser posted image

clock-img

26.11.2015, 15:59

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Mislim da ima Signal čisto belo.. Ali pa v kakšnem Hoferju, Lidlu imajo mislim da tudi bele.

clock-img

26.11.2015, 16:10

clock-img

madjanca

pencil-img

769

jaz mam DONTODENT iz DM-a... bolj bela mislim, da ne obstaja.. pa še poceni je ;)

clock-img

26.11.2015, 16:35

clock-img

mana12

pencil-img

190

U zanimivi ti testi user posted image . Nisem nikoli niti pomislila, da mogoče kaj takega tudi obstaja.

Ja punce probajte, me nenosečke smo radovedne, če res deluje user posted image .

clock-img

26.11.2015, 19:14

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Mogoče katera ve..kaj sta sploh tisti zadnji dve stvari? 2.bleach/izbeljivac in 3. Dandelion. ? user posted image Men se še sanja ne..

clock-img

26.11.2015, 19:41

clock-img

mana12

pencil-img

190

Tudi meni se ni niti sanjalo user posted image . Sem pa poguglala in zgleda, da je bleach/izbeljivac = belilo in Dandelion = regrat. user posted image No mogoče je mišljeno tudi kaj drugega, nimam pojma user posted image

clock-img

26.11.2015, 21:08

clock-img

Amour

pencil-img

311

Evo, sem se polulala na popolnoma belo pasto Colgate (sem jo našla doma user posted image ).
Pa da vidim ... takojšnje reakcije ni bilo, bom počakala par minut.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem