writing-img

RE: Bodoče nosečke II

clock-img

26.11.2015, 21:17

clock-img

sarona

pencil-img

73

amour juhu, čakamo rezultat user posted image

clock-img

26.11.2015, 21:43

clock-img

Amour

pencil-img

311

Takole, v pol ure v nobeni 5-minutni fazi bela zobna pasta Colgate ni kazala kakršne koli modre barve.
Morda ni bila prava pasta, ampak očitno je test premalo zanesljiv (oz je nabor primernih past premalo jasen), da bi ga kar tako uporabili doma.

Razen seveda, če bi bilo z mojo pikico kaj narobe ...

clock-img

26.11.2015, 21:55

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Takole, v pol ure v nobeni 5-minutni fazi bela zobna pasta Colgate ni kazala kakršne koli modre barve.
Morda ni bila prava pasta, ampak očitno je test premalo zanesljiv (oz je nabor primernih past premalo jasen), da bi ga kar tako uporabili doma.

Razen seveda, če bi bilo z mojo pikico kaj narobe ...

Pa si dala čisto malo paste?

clock-img

26.11.2015, 22:12

clock-img

Amour

pencil-img

311

Paste sem dala za en slab grah ... pa pol lončka urina.
Hmmm, po mojem bi se morala površina v vsakem primeru vsaj delno obarvati modro, če bi s to pasto delovalo.

clock-img

26.11.2015, 22:39

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Paste sem dala za en slab grah ... pa pol lončka urina.
Hmmm, po mojem bi se morala površina v vsakem primeru vsaj delno obarvati modro, če bi s to pasto delovalo.

Ah se mi je zdelo da je to bla-bla user posted image

clock-img

26.11.2015, 22:44

clock-img

Amour

pencil-img

311

Bi bilo za foro sprobti z razlicnimi pastami, morda kaksno res old school, samo to je lahko hitro drag spas user posted image
Sigurno je fora v kaksni sestavini, ki ni nujno, da je prisotna v vseh pastah.
Pocakajmo se MauMau :)

clock-img

26.11.2015, 23:02

clock-img

Ashaya

pencil-img

98

Uuu no lepo, hvala da si vsaj poskusila, da vemo kako in kajuser posted image S tvojo pikico je pa sigurno vse ok!! Po moje je res samo finta določene sestavine v nekaterih pastah, ki reagira z urinom tako, da se obarva. Ampak to bi nam mogla kakšna biologinja ali učiteljica kemije povedat, katera je ta sestavinauser posted image

clock-img

27.11.2015, 07:49

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

O tem sm pisala, da včasih sigurno niso mel take paste kokr jih imamo zdej ... kaj pa une k mate otroške paste, ki imajo manj vsebnosti ( teh kemijskih ), pa da maybe bi tm pokazala plavo oz. modro barvo.
DRgač pa ja, belilo pa regrat ... user posted image

clock-img

27.11.2015, 08:00

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Jaz moram za vikend kupit belo zobno pasto, ker vse kar mam so bolj v modri barvi user posted image . Pa če prav mam zelo naravno pasto....

clock-img

27.11.2015, 08:01

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Jaz moram za vikend kupit belo zobno pasto, ker vse kar mam so bolj v modri barvi user posted image . Pa če prav mam zelo naravno pasto....

ene si paste same doma delajo, lahko, da so mele naše babice tiste .... k ne vsebujejo nobenih umetnih stvari notr user posted image

clock-img

27.11.2015, 08:05

clock-img

mana12

pencil-img

190

Ja nekoč so bile zobne paste čisto drugačne user posted image . Mogoče bi pa šlo z regratom, ta se verjetno ni toliko spremenil user posted image . Pri belilih je pa verjetno podobno kot pri zobnih pastah.

clock-img

27.11.2015, 08:05

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

najbolj naravno je kao da bi kr s sodo bikarbono si umival

clock-img

27.11.2015, 08:06

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

najbolj naravno je kao da bi kr s sodo bikarbono si umival

Baje, da res ja ...

clock-img

27.11.2015, 08:12

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

No evo pa nebomo nič prišparaleuser posted image  se mi je zdel, da je nemogoče...user posted image

clock-img

27.11.2015, 08:15

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: mojamiška

No evo pa nebomo nič prišparaleuser posted image  se mi je zdel, da je nemogoče...user posted image

Jaz sem pa kr mislila, da bo uspel in da bo pokazal ... k se res sprašujem kako so to stare mame delale teste, ... al jh pomoje nič niso user posted image

clock-img

27.11.2015, 08:19

clock-img

madjanca

pencil-img

769

punce, jaz mam pa eno čisto neumesno vprašanje...

mi mogoče zna katera razložit, zakaj so na seznamih zadnjih tem zapisana drugačna imena uporabnikov kot v temi... se da spremenit nick ali kako?

clock-img

27.11.2015, 08:21

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: madjanca

mi mogoče zna katera razložit, zakaj so na seznamih zadnjih tem zapisana drugačna imena uporabnikov kot v temi... se da spremenit nick ali kako?

Kako to mislš, da so drugačna imena???

clock-img

27.11.2015, 08:31

clock-img

madjanca

pencil-img

769

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

evo zate meni piše: Marčevka2010

in še dosti je takih, ki so drugače tam napisane. ko pa odprem pa druga imena...

clock-img

27.11.2015, 08:31

clock-img

foxy_cat

pencil-img

1080

Jaz sem pa kr mislila, da bo uspel in da bo pokazal ... k se res sprašujem kako so to stare mame delale teste, ... al jh pomoje nič niso user posted image

Moja babica je zadnjič rekla, da takrat ni bilo nobenih testov, da potrdil nosečnost ti je zdravnik user posted image ona sploh ne ve kaj so ti testi..

clock-img

27.11.2015, 08:32

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

in še dosti je takih, ki so drugače tam napisane. ko pa odprem pa druga imena...

Marčevka2010
nisem jaz ... user posted image kako ti pa to tko pokaže? Zanimivo? user posted image
A kakšna kej več ve o tem ... pa kam to klikneš, da bi še jaz preverila?

clock-img

27.11.2015, 08:33

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat

Moja babica je zadnjič rekla, da takrat ni bilo nobenih testov, da potrdil nosečnost ti je zdravnik user posted image ona sploh ne ve kaj so ti testi..

Pol je pa tista zadeva samo abla abla .... user posted image

clock-img

27.11.2015, 08:33

clock-img

mojamiška

pencil-img

410

Pomoje jih niti niso, niti verjetno ni blo take potrebe po tem, ker ni bilo tok neplodnosti in se posledično niso tok obremenjevale, psihirale. Pa recimo da so mel več časa, ni bil tak tempo kot zdej, služba cele dneve, da se partnerja skor ne vidita in, da morš mal manj kot ne splanirat kdaj se bosta mela radauser posted image

clock-img

27.11.2015, 08:34

clock-img

madjanca

pencil-img

769

ja a je potem možno, da jaz njenih komentarjev sploh ne vidim in da naključno uro pašejo k določenim osebam?

Marčevka2010
nisem jaz ... user posted image kako ti pa to tko pokaže? Zanimivo? user posted image
A kakšna kej več ve o tem ... pa kam to klikneš, da bi še jaz preverila?

ne vem, zmedena sem čisto...

clock-img

27.11.2015, 08:35

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Sej pomoje naše babice in dedki sploh niso vedl kaj so to plodni dnevi, oni so se mel pač radi, ko so mel čas, ... ko jim je zamujala M so pa pomoje vedle, da so noseče ...
Škoda k nimam več babice user posted image bi jo res z veseljem vprašala kako je ta zadeva potekala ....
Ooooh mi gre kr na jok, k se spomnem k je rekla, da bi tko rada dočakala, da vidi moje in od sestre otroke user posted image naslednje leto, ko je umrla je pa sestra zanosila ... user posted image

clock-img

27.11.2015, 08:36

clock-img

madjanca

pencil-img

769

http://www.ringaraja.net/forumiLastMsgs.asp

sedaj sklepam, da jaz enostavno ne vidim vseh komentarjev.. možno??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem