Aja še to sm hotla napisat pa me je zmotu telefon
midva mava poštimane določene stvari, sva skup 12 let in noben od naju ni tak, da bi trpel, da se en dela norca. Sam enostavno je tko, da midva ne prideva domov ob 17 in mava pol cajta na pretek, ja jaz pridem moj pa kadar pride pride, odvisno, itak smo skos na vezi ampak ko je delo je pač delo. In itak kot sem rekla, manj je doma, zmatran, živčen, premal telovadiva in pol sva oba tečna. In pol en drugmu prst pokaže pa sva skup. sej sm ga zanč vprašala, če hoče, da greva narazn, če si sploh želi otroka, pa je reku nej raj neham, da me ne prebunka
to ni tko kukr se bere, sam js pač vsake kvatre rabm mal potrditve, ker moj ni lih tak, dabi full o čustvih govoru pol morm pa mal bi tečna k je lepo slišat oh mami kaj pa bi brez tebe
Mam pa kolegico k je zanosila prvi mesec, ko je bla s tipom, posledica je bla,d a itak ni bil otrok njegov, ker itak neve, kdaj je izliv vanjo
ta je bla najbolj bosa. no v teh letih sta šla že 100x narazen in skup, mata cel kup otrok ampak s tem otrokom nekak nemorta in nemorta. To je zame bolano, da maš otroka sam zato, d amoškega obdržiš, tak se zame še ni rodil, itak na ta način prej spokajo to je men kristalno jasno. a naši moški, teško je z njimi a brez njih ne grem. Ga ne menjam, čeprou bi ga včasih res vrgla nekam
boš vidla po 12 letih