IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: foxy_cat
potem že kar ja..potem da smo preveč punce tukaj gor, da nam zato ne rata, da ko bosta ona-2 začela delat na
da sigurno ne bo več tukaj..
Pa še to ... ne polagaj mi besed v usta, ki jih nikoli nisem izrekla. Kar sem napisala je bil nasvet na vprašanje, kako odmisliti ali bo
ali ne bo. V vprašanje zakaj ne rata, se pa jaz nikoli nisem spuščala. Imam še preveč bolečih zgodb okoli sebe, da bi se norca delala iz take teme.
Očitno pa te ene stvari preveč bolijo in vse vzameš za slabo.
Zdaj pa ... lahko moje besede vzameš za slabo ali kot dobronamerne. Je čisto na tebi.
Oprosti, ampak sej ne mormo vedt punce kaj je v ozadju ...
Pod drugo pa si mene kritizirala z frustracijami, ker sem vsako samo opozorila, da lahko pride do IMN...vidš,nočm bit nesramna ampak najlažje je kritizirat druge ... opažam pa, da lahko sama po sebi sodiš ljudi
Pa čist tko, tud sama imam za sabo veliko slabih zgodb, izkušenj, ampak pač sprejmeš, preboliš, pozabiš itak nikoli ne, in se prepustiš ... tud midva sva mogla čakat na zeleno luč ( neprehoden jajcevod ) pa tist čas vseeno nisem govorila, da delava na otroku, po drug stran pa da morva čakat na zeleno luč ...
Mogoče je
foxy_cat zmotilo to, da si zadnjič napisala, da ne delata na otroku, včeraj pa da delata ... kako za boga nej punce vemo kako in kaj ... o tej dvoličnosti je pomoje govorila in pač se strinjam z njo, dokler nisi omenila kje je problem...