IZVIRNO SPOROČILO: Marčevka2010
Saj to je za zdravje. Zakaj bi nehala jemat? Saj investiraš v zdravje.
Raje to, kot potem kakšna konkretna zdravila za kronične bolezni, ki imajo ogromno stranskih učinkov. Raje preventiva kot kurativa. Pač moje mnenje.
Imam tasta, ki ima 9 zdravil na dan, je bolan samo zaradi zdravil po moje. Hrane pa ne bi spreminjal ali kakšen vitamin pojedel. Ga prav težko za kaj prepričam.
Ok, dej pustmo starejše ljudi, ki pač nekatere stvari že starostno pridejo ...
Lih včerj so mojga dedija pelal v bolnico ... pa že od nekdej vem, da je bil pristaš alternative, pa žal zarad švoh srca ni alternative ....
Tud mama moja, visok krvni pritisk ... vse sporbala, od česnove tinkture do enih granul, pa žal ni šla mim tablet, ki ji predpiše njena zdravnica ...
Tko, da ... če si zdrav, se mi vseen zdi, da ni potrebe po drugih takih in drugačnih tablet .. jaz se npr 1x letno naročim pri svojem osebnem, mu povem, da bi rada vse preiskave krvi in urina ... me da, pogledava skupej izvide in je to to ...
Morte vedt da vsak tablet ma za sabo tud kemijo, ki ni izrecno dobra za želodec ane ... na konc pa ob prevelkih odmerkih različnih zdravil lahko fašeš kej na želodcu al pa črevesju ... kaj pa pol???
Jaz sem pač zajc .. tok enih študij in tega prebrala glede vsega .. tud npr vem, če jemlješ kakšne tablete in obenem še kakšnega drugega, se določena vsebnost določene tablete tud izniči
Je pa res, da vsaka zase ve kako in kaj ... men je že ta folna ful previsok odmerk ... sicer pač moram, zarad prve nosečnosti, ... tko, da omega 3 bom še ... eno na dan ,... drugo pa žal ne ...
Že tko se mi je zdel za mojga, k zdej poje 2 tableti na dan ... da jih je že ogromno ...