writing-img

RE: II pričakujemo oktobra 2015

clock-img

20.10.2015, 21:52

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Beat ti ta mesec še enkrat ne pričakuješ?

clock-img

21.10.2015, 09:03

clock-img

Anonimen

Moja user posted image je spet točna...že zjutraj na papirju sem imela rdeč flek. user posted image Se selim v november in upam da bova ujela naslednjo O, preden bo odšel.
Adelle zate pa držim pesti.

Anonimnauser posted image

clock-img

21.10.2015, 10:47

clock-img

Beat

pencil-img

413

Se še držim tega meseca, ja user posted image Čisto na koncu meseca je ne pričakujem.

clock-img

21.10.2015, 10:48

clock-img

Beat

pencil-img

413

user posted image O K T O B E R user posted image

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

4.10.2015
user posted image mojamiškauser posted image

7.10.2015
user posted image Beatuser posted image

11.10.2015
user posted image Marčevka2010user posted image

14.10.2015
user posted image dejkaauser posted image
SRCE

15.10.2015
user posted image Anonimna user posted image user posted image

16.10.2015

21.10.2015

22.10.2015
Ashaya

29.10.2015
Janchek81
Amour

31.10.2015
Beat

x. oktober 2015
user posted image Sofieuser posted image
Sandyy
ULA8
Adelle

user posted image NAVIJAČICE user posted image
Katte, Beat, Tara9, telly, niinii, Pajama, Maumow, PupaOdA, mava1975, Pajama

clock-img

21.10.2015, 10:49

clock-img

Beat

pencil-img

413

Anonimnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2015, 10:55

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Anonimna user posted image saj bo, držim pesti za naslednji mesec! user posted image

clock-img

21.10.2015, 14:09

clock-img

Adelle

pencil-img

597

Evo me da javim... dobila sm eno zelo lepo pikico v varstvu... od 12 celic, 4 so se oplodile, 3 so se nehale razvijat, tako da je naju docakala ena edina blastocista danes. Upamo da taprava :-) Test mam sicer 5.11 ampak bom kr tle porocala :-)

clock-img

21.10.2015, 14:23

clock-img

Marčevka2010

pencil-img

761

Super. Da bi se pikica vgnezdila in 5. pokazala plus. Jaz pa na UZ, da se pikica razvija. Upam, da bo 5. dober dan.
Držim pesti za obe!

clock-img

21.10.2015, 17:33

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

IZVIRNO SPOROČILO: Beat

Se še držim tega meseca, ja user posted image Čisto na koncu meseca je ne pričakujem.

Tako je bilo pri meni julija in je bil konec meseca plusek. Držim pesti, da se naši pogovori končno začnejo vrtet o slabostih, vozičkih itd.

clock-img

21.10.2015, 20:34

clock-img

Beat

pencil-img

413

Adelle, upam, da se obdrži in bo vse tako kot mora biti.

Sofie, res je, naši pogovori naj se začnejo vrteti okrog vozičkov itd. user posted image

clock-img

21.10.2015, 20:40

clock-img

Amour

pencil-img

311

Adelle, držim pesti user posted image

Mene pa lahko, po mojem premaknete z 29. 10. na 31. 10, ker sem na Dabrostonu, ki ga neham jemati šele 27., tako da bo trajalo par dni, da se pokaže M, če se ima namen pokazati.

clock-img

21.10.2015, 21:55

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Adelle, upam, da se obdrži in bo vse tako kot mora biti.

Sofie, res je, naši pogovori naj se začnejo vrteti okrog vozičkov itd. user posted image

Zdej bi bil pa res že časuser posted image Jaz se sploh ne bom več fočkala za M. Ker sem pol samo slabe volje. Kar bo pa bo.

clock-img

21.10.2015, 22:00

clock-img

Beat

pencil-img

413

Amour, bova skupaj čakali na to, da je ne bo user posted image

Sofie, tudi mene slaba volja pograbi, ko gledam, kako se iz seznama na seznam prestavljam, dojenčka pa od nikoder.

clock-img

21.10.2015, 22:01

clock-img

Beat

pencil-img

413

user posted image NE PRIČAKUJEMO, SAJ ČAKAMO NA user posted image user posted image

4.10.2015

7.10.2015

11.10.2015

14.10.2015
SRCE

15.10.2015

16.10.2015

21.10.2015

22.10.2015
Ashaya

29.10.2015
Janchek81

31.10.2015
Beat
Amour

x. oktober 2015
Sandyy
ULA8
Adelle

clock-img

22.10.2015, 07:31

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

Evo me da javim... dobila sm eno zelo lepo pikico v varstvu... od 12 celic, 4 so se oplodile, 3 so se nehale razvijat, tako da je naju docakala ena edina blastocista danes. Upamo da taprava :-) Test mam sicer 5.11 ampak bom kr tle porocala :-)

Ufff .. letos bo pa ta 5.11 UPAM za nekatere happy day user posted image za mojo mati je biu presrečen dan user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2015, 07:31

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Amour, bova skupaj čakali na to, da je ne bo user posted image

Sofie, tudi mene slaba volja pograbi, ko gledam, kako se iz seznama na seznam prestavljam, dojenčka pa od nikoder.

Bova skupej lulale? user posted image user posted image

clock-img

22.10.2015, 10:43

clock-img

Ashaya

pencil-img

98

Hoila punce! Evo, da se še jaz malo javim.. včeraj je pritekla user posted image z vso svojo močjo, tako da me lahko obarvate rdeče user posted image ampak je vsaj prišla sama od sebe na 33.dan, kar me v bistvu veseli, ker vsaj vem, da se zdaj končno spodaj nekaj dogaja in ne samo spi...tako da se tudi jaz selim v november, pa upajmo da bo vsaj sv. Martin pomagal tudi nam, ki si tako želimo user posted image , da ne bo spreminjal samo mošta v vin, ampak tudi kaj drugega user posted image user posted image za ostale, ki še čakate pa močno močno držim pesti!! Res je čas, da načnemo še kakšne druge pogovore user posted image

clock-img

22.10.2015, 10:46

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: Ashaya

Hoila punce! Evo, da se še jaz malo javim.. včeraj je pritekla user posted image z vso svojo močjo, tako da me lahko obarvate rdeče user posted image ampak je vsaj prišla sama od sebe na 33.dan, kar me v bistvu veseli, ker vsaj vem, da se zdaj končno spodaj nekaj dogaja in ne samo spi...tako da se tudi jaz selim v november, pa upajmo da bo vsaj sv. Martin pomagal tudi nam, ki si tako želimo user posted image , da ne bo spreminjal samo mošta v vin, ampak tudi kaj drugega user posted image user posted image za ostale, ki še čakate pa močno močno držim pesti!! Res je čas, da načnemo še kakšne druge pogovore user posted image

Glavo pokonci. Naš se je zagnezdil ko smo bili na eni fešti in smo si dali duška user posted image

clock-img

22.10.2015, 12:01

clock-img

Beat

pencil-img

413

Janchek81, tudi ti delaš test 31.? Naj bo to naš srečen dan user posted image

Ashaya user posted image Držim pesti v zate v novembru.

clock-img

22.10.2015, 12:01

clock-img

Beat

pencil-img

413

4.10.2015

7.10.2015

11.10.2015

14.10.2015
SRCE

15.10.2015

16.10.2015

21.10.2015

22.10.2015
user posted image Ashayauser posted image

29.10.2015
Janchek81

31.10.2015
Beat
Amour

x. oktober 2015
Sandyy
ULA8
Adelle

clock-img

22.10.2015, 13:04

clock-img

Ashaya

pencil-img

98

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

Glavo pokonci. Naš se je zagnezdil ko smo bili na eni fešti in smo si dali duška user posted image

No super, to rada slišim! user posted image Ker sem vedno v dilemi, naj grem na fešto, ki je tam nekje po O/malce pred M ali ne, kaj pa če bom sama kaj kriva, če bom ruknala kakšen glažek preveč.. Ampak dobro, po drugi strani pa včasih razmišljam..koliko je takih, ki sploh ne načrtujejo, so nonstop pijane in zakajene, pa jim kljub temu uspe zanosit in na koncu celo rodit zdravega otroka. Da me ne bo katera razumela, da to kakorkoli podpiram, samo povedat hočem, da očitno je včasih res boljša ta varianta, ko se ne obremenjuješ preveč in pač živiš "normalno", dokler ne zagledaš user posted image , tudi če ob tem kdaj kaj spiješ ali pokadiš kot pa da cele dneve razmišljaš, kaj pa če...user posted image

Beat, pa samo toliko, ko boš spet kaj popravljala seznam te prosim, če user posted image spremeniš v user posted image , ker vseeno nisem bila preveč vesela, ko sem jo zagledala user posted image

clock-img

22.10.2015, 13:08

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: MauMow

No super, to rada slišim! user posted image Ker sem vedno v dilemi, naj grem na fešto, ki je tam nekje po O/malce pred M ali ne, kaj pa če bom sama kaj kriva, če bom ruknala kakšen glažek preveč.. Ampak dobro, po drugi strani pa včasih razmišljam..koliko je takih, ki sploh ne načrtujejo, so nonstop pijane in zakajene, pa jim kljub temu uspe zanosit in na koncu celo rodit zdravega otroka. Da me ne bo katera razumela, da to kakorkoli podpiram, samo povedat hočem, da očitno je včasih res boljša ta varianta, ko se ne obremenjuješ preveč in pač živiš "normalno", dokler ne zagledaš user posted image , tudi če ob tem kdaj kaj spiješ ali pokadiš kot pa da cele dneve razmišljaš, kaj pa če...user posted image

Beat, pa samo toliko, ko boš spet kaj popravljala seznam te prosim, če user posted image spremeniš v user posted image , ker vseeno nisem bila preveč vesela, ko sem jo zagledala user posted image

Jaz sem se skos čuvala da nebi pila. Tisti mesec ko sem pa rekla lej zdej mam pa dost pa sem si dala duška pa se je mali zagnezdil - bila sem glih po O user posted image Če je to vsake toliko kdaj pa kdaj ni nobene panike.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 22.10.2015 13:12:30 >

clock-img

22.10.2015, 13:31

clock-img

Amour

pencil-img

311

Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame.
Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo.
Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati.

clock-img

22.10.2015, 13:34

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

IZVIRNO SPOROČILO: Amour

Jaz popivam ne, si pa privoscim kak kozarec vina ali kako malo pivo in tega ne mislim spreminjati, dokler ne zagledam pluska. Bolj bom tuhtama, bolj bom obremenjena, bolj bo stresno zame.
Tako da glede tega (se) ne delam panike. Minuli vikend naj bi imela O (no, tam okoli enkrat), pa smo z druzbo normalno sli na pivo&burger fest in sem si mirno privoscila pivo.
Moje mnenje je, da dokler smo sicer zdravi, nima smisla komplicirati.

Ja itak. Dokler ni + je res vseeno če si kdaj pa kdaj kej privoščimo.

clock-img

22.10.2015, 15:47

clock-img

Janchek81

pencil-img

3781

Janchek81, tudi ti delaš test 31.? Naj bo to naš srečen dan user posted image

Ashaya user posted image Držim pesti v zate v novembru.

Jaz bom pomoje probala počakat do novembra user posted image user posted image
Drgač pa 29.10. bo že 31. dan ... tko, da če je pol 1. in 2.11. še ne bo, vem kaj lahko pričakujem user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem