Pozdravljene vse nove
Kar se tiče razvad, meni se kava ne zdi kot razvada
to je že must bolj
. Eno morem zjutraj, da začnem normalno funkcionirat, drugače me tako začne glava bolet. Zadnjič, ko sem mogla bit tešča pred morfologijo, je bla že prav kriza, sem bla do 10 brez, pa me začne tako v glavi tiščat. Najbrž je res to vse v glavi, ampak ena mora bit
Sem sicer v prvi nosečnosti tak v strahu vprašala, kaj pa kava? Pa je rekla, da ni problem, da naj bi se omejilo na 3? Al nekaj takega, drugače pa, da če je telo navajeno, ni panike, da je lahko slabše če na hitro prekineš, in je pol ta odtegnitvena kriza al kako? Čeprav js na kavo gledam čis drugače kot na cigarete, vsaj kar se tiče škode plodu, pa brez zamere punce, vsaka sama ve kaj je zanjo najbolše, tako, da nič ne obsojam, sam priznam pa, da mi ni prijetno vidit nosečko z cigaretom. Iz česar je razvidno najbrž, da nisem kadilka
V mejah normale po moje najboljše, je pa od človeka do človeka odvisno.
Alko pa tako, ni neke sile, da bi mogla zdej nehat na nosečnost pa bi mela krizo
. Kak deci, mja tud no, če je kakšna posebna priložnost - zadnič sem prvič, ko je mel star ata rojstni dan, pa sem js tud rekla, ma ajde pa bom deci refoška. Drugače pa ni sile.
dansas ti pa tako rdeče meso, z ta tekočim rdečim menjaš, pa je glih tak okej
a to bo zdej prvi fant med otroki?