writing-img

RE: NOVEMBERKE 2016

clock-img

10.03.2016, 18:59

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

^Obema pošiljam en velik objem in pozitivno enegijo. Sem prepričana, da vaju bomo kmalu brali v kateri od naslednjih tem (npr. decembrčki, januarčki)

clock-img

10.03.2016, 19:00

clock-img

Limeta82

pencil-img

19

Nat ka; joj, tudi meni je res zelo, zelo žal.user posted image Si imela mogoče kake druge težave ali se ti je zgodilo čisto nepričakovano?
To mora biti res hudo... Hvala Bogu imaš vsaj enega otročka že, kajne? Želim ti vse dobro...

clock-img

10.03.2016, 19:02

clock-img

tan3ita

pencil-img

30

Nat.ka in mimika zelo mi je žal, da sta izgubili svoji pikici user posted image . Pošiljam vama en velik objem.

clock-img

10.03.2016, 19:22

clock-img

vekybel

pencil-img

1430

nat.ka
zelo mi je žal user posted image in želim ti da hitro preboliš in čim prej zagledas user posted image .

pikapoka
super, sem vesela da je vse vredu. Vidiš da je vseok.

isabella
meni je G rekel da če bo normalna nosečnost se mora vrednost betahcg podvojit v dveh dneh, tako da si si prav zapomnila. user posted image

Punce jutri grem dat spet kri da vidimo kaka je vrednost betahcg. Držite pesti. user posted image

clock-img

10.03.2016, 19:37

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

A takoj zveš rezultate? user posted image Sem slišala, da je v Mb (ki je meni teoretično najbližji) samoplačniško tako, da daš kri, rezultate pa dobiš šele naslednji dan (ker pošljejo na analizo v Adrio v Lj) Torej, če bi šla jutri bi imela rezultate šele v ponedeljekuser posted image

clock-img

10.03.2016, 19:53

clock-img

vekybel

pencil-img

1430

ja zjutraj moram dat kri in čez 3 ure pridem nazaj da mi G pove kako je na stvari.

clock-img

10.03.2016, 19:54

clock-img

vekybel

pencil-img

1430

Aja samo jaz ne grem samoplačniško ampak me je G poslal.

clock-img

10.03.2016, 20:15

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Držim pesti za super rezultate! Javi, kako bouser posted image user posted image

clock-img

10.03.2016, 21:33

clock-img

rakica91

pencil-img

18

IZVIRNO SPOROČILO: nat.ka

punce jaz se od vas poslavlajm...žal sem zjutraj začela zelo krvavet, šla do G in ni bilo več nič govora v nosečnosti user posted image lepo se imejte pa pazite se!!! lp

user posted image user posted image Zal mi je za to, posiljam ti veliko pozitivne energije in pozitivnih misli. Vsaka stvar se zgodi z razlogom in nekim namenom.user posted image user posted image

clock-img

11.03.2016, 05:22

clock-img

mika13

pencil-img

42

Obema puncama pošiljam velik objem. Si ne znam predstavljati, kako grozen občutek mora biti. Kljub temu pa poskusita gledat na to tako, da je očitno že moralo tako biti. Vaju pa zato na vajini nadaljni poti sigurno čaka kakšno presenečenje, samo verjeti je treba. Vse bo dobro, srečno naprej!

clock-img

11.03.2016, 07:35

clock-img

tjasakp

pencil-img

150

nat.ka in mimi_kauser posted image
jaz mislim da se vse v življenju zgodi z razlogom, narava že ve kaj dela..in raje zdaj kot pa da bi kasneje ugotovili da je nekaj hudo narobeuser posted image
lepo se zjočita potem pa pozitivno v naslednje krogeuser posted image
srečno!!

clock-img

11.03.2016, 08:55

clock-img

rakica91

pencil-img

18

Punce me zanima, ce katera ze jemle tablete ELEVIT ? Jaz sem jih vceraj kupila, za tri mesece.

clock-img

11.03.2016, 09:07

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Jaz sem danes dala kri za drugo vrednost beta hcg, upam, da se je vsaj podvojilauser posted image Zvem pa danes po 16h. Nisem sicer preveč optimistična, ker me v predelu enega jajčnika še vedno kr boliuser posted image sem klicala G ampak je danes ni, mi je pa sestra svetovala, da če bo za vikend bolečina kaj močnejša ali pa se pojavi kak izcedek naj grem kar na urgenco. Upam, da ne bo treba!!user posted image

clock-img

11.03.2016, 09:18

clock-img

rakica91

pencil-img

18

Issabella* Da te malo potolazim.. mene vsak dan boli v desnem jajcniku user posted image Ampak jaz tako razmisljam.. Ne skrbi.. vse je ok.. sinpac srecka-nosecka
Ne jej surovega mesa, prsut, biftek, suha salama..Sadje zelenjavo dobro operi..
In UŽIVAJ! VESELI SE.. BODI SRECNA.. NE SKRBI.. vse bo ok user posted image user posted image

clock-img

11.03.2016, 09:22

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Hvala ti rakica!!!user posted image user posted image

Za Elevit pa iz prve roke nevem (jaz jem neke druge), ampak sem brala, da jih kar dosti punc jemlje in da so jim ok, nekatere pa pravijo, da jim je slabo.

clock-img

11.03.2016, 10:23

clock-img

minime84

pencil-img

54

Isabella* jaz sem sla uceraj zaradi bolecin v jajcnikih na urgenco, toliko da so mi potrdili, da je N v maternici. Bolecina podobna spikanju je normalna. V kolikor pa je bolecina konstantna in da se stopnjuje, pa se pojdi pokazat.
Jaz jemljem fk Femibion 1.
Lp

Ps: se mi ne da vec "skrivat" pod anonimnouser posted image , tko da bom od zdaj kar pod svojim nickname-om pisala.user posted image

clock-img

11.03.2016, 11:58

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

vekyvel kako je bilo danes?user posted image

clock-img

11.03.2016, 13:31

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

Punce, tudi jaz se poslavljam! Danes zjutraj sem zacela blago krvavet, ko sem prisla do urgence, pa je bila krvavitev ze zelo mocna!
Vsem zelim veliko mirnih dni in prijetno nosecnost! Cmok vsem!

clock-img

11.03.2016, 13:35

clock-img

rakica91

pencil-img

18

Pikapoka1980 žal mi je za to user posted image Si imela kakšne druge težave, ali se je zgodilo čisto nepričakovano ?

Želim ti vse dobro vnaprej. Slej kot prej bo tudi zate posijal sonček. user posted image

clock-img

11.03.2016, 13:37

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

O moj bog Pikapoka1980, ne morem verjetuser posted image pošiljam en velik objem in veliko sreče ter pozitive v prihodnjeuser posted image

clock-img

11.03.2016, 14:10

clock-img

vekybel

pencil-img

1430

Pikapoka
zelo mi je zal resnično. Pošiljam ti veliko svetlobe in ljubezni, da boš močna in šla srečno naprej. user posted image

Bila sem na odvzemu krvi in betahcg se je dobro podvojil in sicer iz 478 na 1260 tako da je vse ok in prvi pregled imam čez 14 dni, se pravi 23.3. bom že kej videla in upam da dobila materinsko knjizico.

Samo pozitivno naprej punce. user posted image [sm=smiley27.gif

Isabella
javi rezultat obvezno ok.

< Sporočilo je popravil vekybel -- 11.3.2016 14:12:05 >

clock-img

11.03.2016, 14:42

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Uuu super številka, sem vesela zateuser posted image user posted image

Seveda bom javila, še dobro uro! Sem že živčnauser posted image

clock-img

11.03.2016, 16:29

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Tako, pa imam še jaz, ampak ni idealno. Druga je bila 906, tako da res ne vem kako bo... user posted image

clock-img

11.03.2016, 19:07

clock-img

tan3ita

pencil-img

30

Vekybel odličen rezultat user posted image

Pikapopoka1890 zelo mi je žal!

Isabella* kako so tvoji rezultati?

clock-img

11.03.2016, 19:27

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Sem napisala zgoraj user posted image Ni se podvojila vrednost... prvič je bila 531, zdaj 906 (torej je v 48urah narasla za 70%).
V nekaterih člankih sicer pišejo, da je v redu, če narašča v 48-72urah, ampak je vseeno dokaj nizka vrednost za teden v katerem sem (če sem) tako da žal nimam preveč dobrega občutka in nisem preveč optimistično naravnana.

Na tej točki pač ne morem nič spremeniti in se prepuščam... Pa bo kaj bo, te skrbi pač ne pomagajo.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem