writing-img

RE: NOVEMBERKE 2016

clock-img

10.03.2016, 10:05

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Tudi jaz nimam nekih posebnih znakov, razen bolečih prsi, me pa že od včeraj popoldne kr pika v predelu desnega jajčnikauser posted image ravno zaradi tega sem šla na krvnega, prva vrednost je 531. Sem upala, da bom malo potolažena ampak ravno nisem, ker se mi to za 5t2d zdi dokaj nizkouser posted image no, upam, da se čez 48ur vrednost vsaj podvoji.
Sem zaradi te bolečine klicala tudi G, ki pa je ni in si je sestra nekam zapisala, da bo predala zdravnici.. no, bomo videli.

clock-img

10.03.2016, 10:42

clock-img

tjasakp

pencil-img

150

IZVIRNO SPOROČILO: trolik4

Za glivicno vnetje je super spiranje z jabolcnim kisom, ki ga zmesamo z vodo. Na zacetku pece ampak potem neha:)

a spira se nožnico (in če ja, s čim, s kakšno brizgo?) ali samo zunanje spolovilo? in kakšno razmerje je primerno? 50%50%?

clock-img

10.03.2016, 10:47

clock-img

tjasakp

pencil-img

150

IZVIRNO SPOROČILO: rakica91

A se dobi slikica ultrazvoka na prvem ultrazvoku ? Tasca ima rojstni dan 3.4, jaz imam pa pregled ravno 29.3, pa sva ji mislila dati za rojstni dan slikico user posted image

Drugace pa, jaz se vredu pocutim, krce imam vsake toliko casa, pa slabo mi je. Na prvi pregled gre pa kolegica z mano user posted image Bo pa moj prisoten pri ostalih.user posted image

slikico dajo ja, lahko pa jih posebej opozoriš da želiš slikico, da slučajno ne pozabijo user posted image

clock-img

10.03.2016, 10:58

clock-img

trolik4

pencil-img

67

Js dam dva dela kisa 1 del vode v loncek. Samo za zunanje izpiranje je ja. Pa probiotiki

clock-img

10.03.2016, 11:06

clock-img

tjasakp

pencil-img

150

hvala, bom poskusilauser posted image

clock-img

10.03.2016, 11:57

clock-img

Anonimen

Na tem forumu sem brala, da za vnetja fajn pomaga, ce si na vlozek namazes na aden jogurt in imas to cez noc obleceno. Zjutraj z vodo operes. Ponavljas par dni in zadevo tako hitro saniras. Jaz bom to probala, ker se tudi soocam z izcedki.
Drugace me pa dans ze cel dan kljuva v desnem jajcniku. Kot da bi mi nekdo prescipnil jajcnik. Ni bolece, je pa motece nravno toliko, da sem ze cisto napsihirana user posted image .
Anonimna user posted image

clock-img

10.03.2016, 12:05

clock-img

tarika.m

pencil-img

16

tudi jaz nimam še nobenih znakov user posted image user posted image sem kar malo žiučna..raje bi videla da mi je slabo, kot pa to da se sploh ne počutim nosečo..edino zize so me začele malo boleti, drugo pa nič user posted image

clock-img

10.03.2016, 12:29

clock-img

tjasakp

pencil-img

150

nič skrbet, jaz tudi v prvi N nisem ''vedela'' da sem noseča dokler se ni začel poznat trebušček, čisto brez vseh znakov user posted image
kaj bi dala zdaj za to, ko mi cel dan dela pomalem slabouser posted image

clock-img

10.03.2016, 12:35

clock-img

tarika.m

pencil-img

16

No jaz bi raj imela kaksne znake user posted image to mi ni usec da jih nimam kr se skos sprasujem ce je vse v redu ali ni user posted image pa se v jajcniku me skos pika na ena in istem mestu in pol same slabe stvari razmisljam user posted image

clock-img

10.03.2016, 12:37

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Tarika.m, kot da sebe berem! Znamov nobenih skoraj in pikanje v jajčniku. Tudi jaz razmišljam vse možno...user posted image

clock-img

10.03.2016, 12:55

clock-img

tarika.m

pencil-img

16

No pol nisem edina..moj je reku da sm ze tecna s tem kr same take grozne stvari razmisljam..ampak ne morem si pomagat user posted image v prvo sem mela splav z odmrtjem ploda in zdej upam da ne bo isto user posted image ampak podzavestno skos o tem mislim ...upam da se kmal kak znak pojavi,al pa da bo ze kmal 1.pregled in da bo vse tako kot mora bit user posted image

clock-img

10.03.2016, 12:59

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Jaz mu sploh več ne upam povedat, ker pravi, da samo negativno razmišljam in si pol stvari že domišljamuser posted image

clock-img

10.03.2016, 13:01

clock-img

tarika.m

pencil-img

16

Tut moj ja..sam moski ne zastopijo kr je to drgac :) logicno da mal razmislas o tem ce je vse ok,ipd..user posted image

clock-img

10.03.2016, 14:20

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

Oj punce, evo sem poklicala! Sestra mi je povedala, da je vrednost HCG 135 in kaže vse na to, da je prišlo kasneje do ugnezditve, torej nekje med 3. in 4. tednom sem.
Naslednji UV imam naslednjo sredo, upam, da bo kaj več vidno.
Rekla je, da naj se ne obremenjujem in sekiram, ker je vse tako kot mora biti na začetku.

clock-img

10.03.2016, 14:24

clock-img

tjasakp

pencil-img

150

superuser posted image

clock-img

10.03.2016, 14:53

clock-img

Pikapoka1980

pencil-img

114

jaz teh vrednosti res ne razumem, vem samo to da je pod 10 negativna nosečnost, od 10-40 je neka siva cona, nad 40 pa pozitivna nosečnost. Zakaj imajo nekatere tako visoke vrednosti, meni se moja zdi nizka :)

clock-img

10.03.2016, 15:07

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Vrednosti se od ene do druge fuul razlikujejo, ker tudi v okviru enega tedna je kar velik razpon.
To so približne smernice (iz otročarije.net)
Gastracijska starost Nivo hCG
3 tedne 5 - 50 mIU/ml
4 tednov 5 - 426 mIU/ml
5 tednov 18 - 7,340 mIU/ml
6 tednov 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 tednov 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 tednov 25,700 - 288,000 mIU/ml
13 - 16 tednov 13,300 - 254,000 mIU/ml
17 - 24 tednov 4,060 - 165,400 mIU/ml
25 - 40 tednov 3,640 - 117,000 mIU/ml

Meni se zdi moja vrednost za 6teden v katerem sem npr nizka (imam 530), je pa mogoče tudi res, da je prišlo do oploditve kaj kasneje, nevem.

Sem pa marsikje že zasledila, da je skoraj bolj kot številka (ker se tako razlikujejo med ženskami) pomemben ta faktor podvajanja. Ker če gre za normalno nosečnost se vrednost na 48-72ur podvoji/potroji, če gre za splav pada, če pa gre za IMN pa narašča, ampak veliko premalo (upam, da sem si prav zapomnila)

clock-img

10.03.2016, 15:20

clock-img

mika13

pencil-img

42

Tarika.m, hvala enako. Tudi sama sem brez kakršnih znakov in se sprašujem, če je res vse kot mora bit. V prvi N sem imela pa tako boleče prsi, da sem komaj po stopnicah hodila in to že še preden sem sploh delala test.

Mislim da je kako kateri ginekolog...eni dajo slikico, drugi ne. Verjetno, če prosiš, jo še da. ;)

clock-img

10.03.2016, 16:04

clock-img

trolik4

pencil-img

67

Js sm mela pa danes sestanek na zavodu za zaposlovanje in povem svetovalki da sem noseca pa mi zenska rece, da morm vseen sluzbo iskat user posted image
Pa ji povem, da je bla hcerka zavrnjena v vrtcu in da nimam varstva, pa mi se kr govori o iskanju sluzbe? A ima katera izkusnje s tem?

clock-img

10.03.2016, 16:13

clock-img

tarika.m

pencil-img

16

Mene cisto mao zize bolijo na otip,drugo pa nic..user posted image upam da se cimprej kak zna pokaze,drugace bom sam o slabem mislila skos user posted image

clock-img

10.03.2016, 16:44

clock-img

tan3ita

pencil-img

30

Vas je že veliko na fb? user posted image

Glede partnerja na prvem pregledu... Moj ni bil zraven pri nobenih dveh nosečnostih razen na NS. Tudi sedaj ni bil.

Mika13 ooo super upam, da se kdaj dobimo na kakšni kavici user posted image

Punce uživajte v teh lepih trenutkih user posted image

clock-img

10.03.2016, 18:23

clock-img

nat.ka

pencil-img

15

punce jaz se od vas poslavlajm...žal sem zjutraj začela zelo krvavet, šla do G in ni bilo več nič govora v nosečnosti user posted image lepo se imejte pa pazite se!!! lp

clock-img

10.03.2016, 18:49

clock-img

Anonimen

Na.tka zelo mi je zal, da se je tako koncalo user posted image .

Jaz pa sem bila danes tako napsihirana, zaradi spikanja v jajcnikih, da sem se odpravila na urgenco. Ker sem sele v zacetku 5 meseca, sem vedela, da se kaj dosti se ne bo videla, a so mi potrdili nosecnost v maternici. Uf, ogromen kamen se je odvalil. 21.3 grem na redni prevled se k svoji G in upam, da samo se dodatno potrdi in pa da se mogoce se kaj vec vidi.

Dans bom lahko bolj mirno spalauser posted image .

Bodite lepo,
Anonimna user posted image

clock-img

10.03.2016, 18:56

clock-img

Isabella*

pencil-img

110

Mene tudi danes konkretno pika v desnem jajčniku in sem že tudi kar napsihirana; danes moje G ni bilo, če ne bi se že šla pokazat. Bom jutri zjutraj poklicala, če me lahko vzame, v skrajni sili še vedno lahko grem na urgenco.

Nat.ka, žal mi je user posted image user posted image

clock-img

10.03.2016, 18:57

clock-img

mimi_ka

pencil-img

678

IZVIRNO SPOROČILO: nat.ka

punce jaz se od vas poslavlajm...žal sem zjutraj začela zelo krvavet, šla do G in ni bilo več nič govora v nosečnosti user posted image lepo se imejte pa pazite se!!! lp

nat.ka sem doživela kar ti zdaj dożivljaš ravno en teden nazaj. če želiš, mi piši na privat. Lahko malo poklepetava, če ti bo lažje user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem