cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2017

clock-img

29.07.2016, 13:41

clock-img

evica23

pencil-img

116

Jaz ima pa naslednji teden 4.8. prvi pregled, tako da komaj čakam... potem pa 16.8. nuhalno.
Tudi pri nas nismo še nič povedali domačim, razen par prijateljic ve... me je kar nekako strah odzivov ker sem tretjič noseča. Sej vem da je brez veze razmišljat o teh stvareh in se obremenjevat z drugimi..
Je tudi za naju bila ta nosečnost eno veliko presenečenje, čeprav sem si jaz želela še enega otročka. Moj pa je tudi sedaj čist zadovoljen, čeprav naju je oba kr malo strahuser posted image

clock-img

29.07.2016, 14:10

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Tudi jaz se malo bojim reakcij na to da pričakujuemo tretjega v smislu, da mi nekaterim ne bo fajn povedat. pri nas je bilo za prvega ful veselje, za drugega tko bolj slabe reakcije, zdej za tretjega pa bo po moje še bolj tko, ah ne vem.. Važno da se midva veselila, ostali bojo pač mogli sprejeti.

clock-img

29.07.2016, 14:11

clock-img

roželjubka

pencil-img

16

Akajni, hvala, si me kar malo potolažila... Saj vem, vse to vem, v teoriji... ni nujno da imam vse po "regelcih", ampak saj veš, v takem svetu živimo in nezavedno ponotranjimo to "urejenost". Če pa ni tako, pa radi hitro kdo reče kaj čez koga... Češ, kar otroka, kaj pa služba, kaj pa šola... user posted image Sej bom čimbolj pozitivna, mi bo dal otroček energijo, da zaključim vse svoje odprte stvari user posted image Vesela sem samo, da nama pa je tako hitro uspelo, praktično prvič, ko sva se odločila, da bova imela odnose v ovulaciji, tako da sva res srečkota.

Upam, da nama iz ambulante dr. Strah kmalu kdo odpiše!

clock-img

29.07.2016, 14:20

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Pri nama bo pa ravno obratno. Pomoje bodo jokal od sreče. Ker že leta sprašujejo kaj čakava.

Itak se pa vse vedno poštima. Meni gre vmešavanje v to koliko ima kdo otrok na živce. Midva bova imela samo enega, pa bodo najbrž čez kakšno leto tut neumni komentarji. Čim manj se sekirat pa bo.

clock-img

29.07.2016, 14:24

clock-img

Akajni

pencil-img

87

Tako je, nč sekirat!

Pri nas so bili vsi čisto iz sebe od sreče, ko sva jim povedala, da bodo dedki in babice. Sva jim pa povedala takoj po pozitivnem testu. Pa zdi se mi, da nismo sami mi bodoči starši pod pritiskom okolice, ampak tudi oni. Mama mi je večkrat rekla, da jo sprašujejo, kdaj bo babi. In vsem je bilo tudi težko za naju, ker nisva mogla že enkrat zanosit. Se mi zdi, da so ob vsakem neuspešnem IVF še bolj trpeli, kot midva sama.

clock-img

29.07.2016, 14:41

clock-img

evica23

pencil-img

116

Storžek3 koliko pa imaš stara otročka doma? Moji dve sta 7 in 10 let in komaj čakam da jima povem... za druge pa vem da se nima smisla sekirat, važno da smo mi srečni.
Tamali dve skoz navijata za še enega dojenčka, tako da bo po moje veselje ob novici.

clock-img

29.07.2016, 14:43

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

Pri nas se noben ne ve in mava namen pocakat. Sva ze prej imela namen cakat, zdaj pa sploh, ko gre nasa druzina skozi zelo tezko preizkusnjo in sva se poroko odpovedala zaradi tega in se mi sploh ne zdi primeren cas za taksne novice. Bodo pa verjetno vsi veseli, ker je mali ze 4 leta star in samo cakaj kdaj bo se kaksen vnuk/vnukinja na poti, No, vsaj v moji druzini vem da bodo.

clock-img

29.07.2016, 15:11

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

evica23 mojadva sta 2 leti in 4 leta in si tudi želita sestrico ali bratca, najbolj vesela bom ko jima bom lahko povedala user posted image ostali pa..ja družini se zdi, da sta dva dovolj, eni prijatelji še nimajo otrok in pol je tudi težko povedati da midva pa že tretjega.. Eh. Bo že.

clock-img

29.07.2016, 15:40

clock-img

evica23

pencil-img

116

Storžek3 koliko pa si stara če ni skrivnost?? Jaz bom letos 33, pa se zdim sama sebi že stara user posted image
Pri nas pa imamo vsi otroke, sam noben pa nima tri. Pa še same punce so v družbi. Mogoče bo pa sedaj koončno en fant prišel na svet..

clock-img

29.07.2016, 15:53

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Sploh nisi stara user posted image to se ti samo zdi zato ker maš že tok velike otrokeuser posted image
Jaz sem 30 in se imam za mlado user posted image .

clock-img

29.07.2016, 23:05

clock-img

banana88

pencil-img

93

Rožebljubka.... uf jaz imam vedno napeto s službo ko zanosim,... otrok je nekaj najlepšega na svetu... sem presrečna mamica zdravemu otroku, in v meni raste novo bitje... tako da se ne sekiraj. Tudi jaz bom imela kako modrovanje, ker sem komaj začela novo službo in sklepam da me bodo po poskusnem obdobju zaradi N skenslali... samo se s tem ne obremenjujem več tako grozno... je pa res da par dni nisem spala zaradi tega...... bolj mi je pomembno da je mala pikica zdrava in da lepo raste.,. S službo se bo že vse poštimalo- še vedno se je 😊 je pa partner že zdaj jasno povedal da ko bo kateri kaj modroval da kako pa too, pa zakaj tako majhna razlika- jih bo že on utišal, ter da naj se ne obremenjujem... tako da to svetujem tudi t ebi 😙😙😙😙

clock-img

30.07.2016, 08:29

clock-img

pikapikica7

pencil-img

40

In evo ga. Roza izcedekuser posted image kaj naj naredim? user posted image sem na dopustu se en teden. Naj grem v tukajsnjo ambulanto al nej pocivam in pocakamuser posted image zmedenauser posted image

clock-img

30.07.2016, 08:49

clock-img

Novaluna

pencil-img

12

Jaz sem bila na začetku prve nosečnosti na jadranju in sem tudi dobila roza izcedek, ki je trajal 2 dni, pa je bilo potem vse ok. Tako, da mislim, da samo roza izcedek brez bolečin in ce ni sveža kri še ni panike...

clock-img

30.07.2016, 09:02

clock-img

pikapikica7

pencil-img

40

Tudi jaz upam da je vse ok. Vceri me je spikalo, bolj ali manj cez cel dan. Zdaj cutim napetost kot pred menstruacijo, zelo verjeno da je od zivcev. Naj grem vseeno v zdravstveni dom?

clock-img

30.07.2016, 09:09

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Pij magnezij če te špika, pa bolj počivaj...pomagat ti nimajo kaj...jaz sem imela eoza- rjav izcedek do 8 tedna...sem bolj počivala tiste tedne. Pušenjak pravi, da itak ni pomoči tako zgodaj. Sedaj sem v 18 tednu...

clock-img

30.07.2016, 09:15

clock-img

pikapikica7

pencil-img

40

Mava1975 niti pregledali te niso? V prvi nosecnosti sem sla do ginekologinje, naredila mi je UZ in je ppvedala da je prepozno. Cez dva dni sem sla na ciscenje.
Zdej imam se en teden morja pred sabo, naj cakam z vlozkom na plazi?user posted image user posted image

clock-img

30.07.2016, 09:27

clock-img

aja2

pencil-img

189

Ko sem jaz imela malo izcedka sem takoj sla na urgenco in so me pregledali z uz, bilo je vse v redu. Bila pa sem prej na morju in sem se mogoce malo prehladila in je zato bil krvav izcedek (pojasnilo gin.). Sem po pregledu bila mirna, ker sem videla pikico. Ce imas moznost pojdi na urgenco.

clock-img

30.07.2016, 09:36

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Ja bila sem na pregledu in ni bilo nekih posebnosti, čez dva tedna me je naročila na drugi pregled, ker se še ni srček takrat videl, pa je bilo ok... sem pa skozi imela te izcedke...pregled greš, da se bolj pomiriš, ker pomagat ti itak nimajo kaj...

clock-img

30.07.2016, 09:55

clock-img

pikapikica7

pencil-img

40

Hvala. Bom sla, samo da vidim kaj je in kaj ni. Upam na najboljseuser posted image

clock-img

30.07.2016, 09:56

clock-img

pikapikica7

pencil-img

40

Sem bila na urgenci, pa so me napotili naprej, pac na ginekolosko, kjer imajo UZ. Drzim pesti, da bo tudi pri meni dobro.

clock-img

30.07.2016, 09:58

clock-img

mava1975

pencil-img

402

Držim pesti...

clock-img

30.07.2016, 10:10

clock-img

Storžek3

pencil-img

279

Držim pesti! V katerem tednu pa si?

clock-img

30.07.2016, 10:58

clock-img

Bibabuba12

pencil-img

337

Drzimo pesti. Upam, da bo vse ok.

clock-img

30.07.2016, 11:38

clock-img

Sofie

pencil-img

1546

Držim pesti...

clock-img

30.07.2016, 13:07

clock-img

pikapikica7

pencil-img

40

Sem nazaj. Naj bi bila v 6. tednu. Gestacijska vrecka je velika 6 mm, ginekolog je miril, da je to normalna velikost za to obdobje, ploda se ni videt. Naj ne skrbim zaradi krvavitve, predpisal mi je Duphaston in naj grem cez deset dni ponovno na pregled. Medtem naj bolj pocivam in se izogibam soncu. Sedaj ko sm prisla nazaj, je pa rahlo roznat izcedek postal bolj temen, rdece rjavkastuser posted image user posted image nevem vec kaj naj si mislim. Tudi ce me je pomiril, je slo zdaj mimo. Vsake toliko cutim "bolecino" oz bolj kot, da se nekaj dogaja. Kot pred menstruacijouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem