IZVIRNO SPOROČILO: Malinca07
Joj, juter teden bo ze pol leta stara...kam bezi cas. Ko tole pomislim jo kr z veseljem drzim na rokah ko spi..sj ne bo dolgo trajalo :)
Res je, to sem si tudi jaz rekla, ko jo je bilo treba na rokah uspavat, pa ko je hotela se več nosit ipd. Kdaj, če ne zdaj.

Od tega, kar sem si "zadala" oz. želela pred otročkom, kako bo to zgledalo, mi za zdaj kar uspeva, razen to, da ne zaspi sama, pa še to ji včasih zvečer uspe, kakor je. Ampak spi še vedno v svoji postelji, jé samo za mizo, zamoti se sama .. ma krasna punca je!
Na bazenu sem jo imela v fredovem obroču (čeprav so menda 4 leta nazaj v razvojni rekli, da je fredov obroč čist zanič, 10 let nazaj je bil pa ravno to must have), ji je bilo všeč, se je pa kar hitro naveličala, malo jo je pomojem tudi zeblo, ker rokic nima v vodi še zaenkrat. Ko sva jo pa dala ven iz obroča in sva šli čez pol bazen ven in pod tuš, je pa začela z nogami in rokami brcat in špricat okrog sebe, tako kot to počne doma v banjci. Že ko smo prišli, je bila čisto fascinirana, pa še samo v plenic je bila (je rada nagica), komaj je zmogla kosilo pojest.
Za zobozdravnika se pri nas naročiš pri pedontologu (a sem prav napisala?), ko dobi prvi zobek. Zdaj mi tako nima kaj kazat, kako naj umivam, če pa še nima zob
Igračke - mi jih imamo vseh sort, trenutno ji je zelo všeč pameten kuža. Sta ji ga bratranca posodila ta starega, ki je meni všeč, sem ji zadnjič kupila novega in mi je grozen, ker ima druge pesmice, ima pa ful več funkcij. Tako da če bi katera imela, ga prodajam za manj kot v trgovini. Sem ga samo vzela dol iz škatle, enkrat prižgala, ugasnila in pospravila. Saj mali bi bil zagotovo všeč, samo meni ni.

Od tastarega znam pa še vedno skoraj vse pesmice, samo nosek mu ne dela.

Sicer ima pa še par plastičnih igrač, čez vikend sem ji dala še plastične lončke in sva gradili stolp, da ga je lahko podrla, žirafo sophie ima rada, pa eno, ki sem ji jo jaz zašila s trakci in šumečim vratom, se je kar nabralo. Mislim, da sem ji do sedaj kupila samo eno igračo, vse ostalo smo pa dobili. Ja, pa pojočo knjigico od fisher prica ima ful rada.
Dansas in nastja1, v C&A-ju sem videla ful luštne bombažne kratke hlače za fante, take tudi jaz za punce iščem, pa je vse kičasto, tu mi pa barve ne ustrezajo. Če bosta kaj iskali.

Smo imele danes cel izlet, sem mojo mami vzela s sabo, ker sem peljala psa k veterinarju na drug konec LJ, potem smo šle pa še v Supernovo, nisem tamali nič kupila, bravo jaz

Meni so bile pa seveda najdražje kavbojke v H&M-u najbolj prav, ampak bom šla še kam pogledat.