Zadnji članki

12 idej, kako se igrati z dojenčkom
Igro je potrebno prilagajati starosti in sposobnosti dojenčka, nekaterim se prej izostri občutek ...
Družinsko življenje

Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskrbljeni?
Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka...
Bolezni in stanja
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

?Kako se spopadate z vrocino? Jaz sem bila na kontrolo v ambulanto za patolosko nosecnost pa super je bilo.Ful so prijazno.Spet imam kontrolo 30.8. Nuhalna sem prestavila na 18.8 da ne bi rabila menjavo v sluzbo:)
nadya, 35, 3
,
Jaz vas pridno berem in spremljam, samo imam redko čas, da se usedem za računalnik, zato sem malo bolj tiha :) Sporočite malo kako je bilo / bo na pregledih in kako se kaj počutite.
Pa vrti se mi, me je kar precej strah ker imam tezave z zelezom tako da komi cakam petek da mi preveri ali ga imam se dosti. (V prvi N sem dobila 2x infuzijo) je pa dobra novica ta da od ponedeljka ko sem imela pregled ne krvavim vec(zvedla da bije srck vse ok) zivci res ocitno delajo svoje, pa tudi spikanje je ponehalo sm pa ke spike cisto malo, bolecin pa vec ni. :)