IZVIRNO SPOROČILO: Adelle
Kok bi pa mogla bit po ZM? Sej ce se je plod vidu s srcnim utripom se zaenkrat nimas kej sekirat! Kokrkol da je velik! A utrip je bil?
Jooj kakp so mucne te zadeve ko ne ves tocno kaj dogaja in na cem si, sm preveckrat bla tam nazalost... ampak jst sm sigurna da ce ste danes vidli srcni utrip, da bo vse ok!
P.S. Zdej sm mal za nazaj brala tvoje poste sweety pie.. ti si 15.07 delala CB test ki ti je pokazal da si noseca 2-3 tedne. Ce to drzi (nimam izkusnje s tem testom, ne vem kok je zanesljiv) si potem danes noseca 6 3/7 ane? To pomeni samo poznejsa ovulacija, to bo to.
P.P.S. 30.08??? A ne bi te mogla mal prej narocit? To je mal prevec se mi zdi, ne? 22 dni😕
adele
sploh se ne bi tok sekirala če mi ne bi pokazal first sign 2.7. dva dni pred izostankom menstruacije dve črtici, druga je bila rahla...poglej v moj album ali pa na forum želimo si novega člana sem dala fotko testka.
vem da mi je nekdo včeraj rekel da lahko da je bila takrat ovulacija in če to drži se vse ujema in se nimam kaj sekirati.
V soboto gremo na morje za 14 dni in tri dni zatem ko pridem domov končno pride moj ginekolog iz dopusta zato sem pri njemu naročena.
CB DIGITAL sem delala 19.7.
17.7. sem bila pa pri ginekologu ko je rekel da vidi le vrečko.
dva dni zatem je pokazal 2-3+
in ko sem to včeraj rekla gineklologinji Trojer je izračunala da bi potemtakem bila noseča 17.7 ko sem bila pri Kavšku cca šele 2 dni!!! in da logično da se ni nič videlo!!
od tolkih informacije se mi je kr obrnilo v želodcu...zato bom spet "pogumno" kot 14 dni nazaj šla z družino lepo na morje odmislila vse skupaj in počakala 30.8 da vidimo kje smo.
SEM IZRAČUNALA ČE VSE TO DRŽI IMAM ROK 3.4 VENDAR OSTAJAM TU DO KONCA !!
kKARŠNEGAKOLI ŽE.
ŽELIM TI EN LEP DAN NASMEJAN ŠIBAM, DELAT