IZVIRNO SPOROČILO: ironic
Joj 4.mama. upam da bo vse vredu in da se bo rešilo! 🍀 Ja, tega pa nihče ne vidi kaj vse ženska za sabo potegne, kaj vse nosi v sebi, navzen pa tiho in super. Kot da smo spet 18., 19.stoletje, a ni tak?
nevergiveup nisem videla tvojega posta. Ja res. Vseeno me je "žrlo", čeprav sem rekla ok AM, ampak saj same veste, da nekje noter pa vseeno kanček slabe vesti. No zdaj ob tej steklenički pa sem spoznala, da je pri njej težava. S tem da takoj zaspi, jo je treba zbujat, ampak vseeno ne veš kolk poje ko je pri tebi, tu pa sem sedaj vse videla. Popolnoma enako se obnaša, tisti njeni pogledi ob dojenju, dotiki, gibanje.. identično. Tak da sem videla težavo, in ni denarja da bi mi nekdo to rešil,ker ni na meni. Bogve kaj vse bi mi svetovalka rekla pa bi morala početi. Sem sedaj res pomirjena, brez slabe vesti.Mi pa je res žal ko vidim kak so nekatere, samo tisto, pristavljaj, pristavljaj. Lubi bog, res je bla na meni nonstop, ampak njeni kriki, cela rdeča je bila, pravi hudi jok.. in potem vidim da meni otrok joče od lakote, ma ni vredno to dojenje in moja psiha, ker sem prav videla, da se me loteva depresija, ampak na srečo sem močen karakter, drugače ne bi blo tak. Tisto obsojanje.. ker pač samo 2% žensk ne more dojit. Ma ljubi bog, ni samo v tem poanta... Meni je tudi hudo da se ne dojiva, je res lep občutek, še lepši pa je, ko veš da je tvoj otrok sit. Sem imela posvetovalnico, vse je ok, kontrolo v UKC, vse ok in se lepo razvija. To je vse kar moram vedet.
Drage moje, vse smo super in vsaka je mamica ♥️