IZVIRNO SPOROČILO: 4.mama
BeautifulBatterfly upam da sta se včeraj od sreče ustavila na dobri večerji in da zato nam nisi nič sporočila.
Hmm

Nisva, sva šla direkt domov in doma imela večerjo.
Glede izvidov po pričakovanjih, moram na Nipt ali Amnio, zaradi starosti sem v sivi coni glede Trisomije21 (downov sindrom), saj ko je vpisala starost so se rezultati poslabšali.
Drugače ves čas pregleda, je govorila, da zgleda vse OK. Izmerila je vse. Tudi Nuhalna svetlina je samo 1,4mm.

Nosna kost vidna in srček bije 150. Zgleda še malo večji, kot ga je izmerila moja G. Datum PDP je samo za 1 dan premaknila, sedaj predlagajo 21.7.2023 (prvo je meni app izračunal 23, nato moja G 22, NS pa 21.7)
Glede spola sem seveda na koncu vprašala in je šla raziskovat, rekla da seveda ne more z zagotovostjo napovedat ampak meni, da je

kar si oba tudi želiva, ampak res nama je bolj pomembno, da je

živ in zdrav in zdrav!!!!!
Se je pa stlačil nekam dol levo, ležal k na ležalniku, rokice pod glavo in brcal z nogicami. Je kar čakala in butala po trebuhu, da se je malo premaknil, da je lahko 3x izmerila NS.

In možgane in želodček in cel trebuh in stegnenico in celo dolžino in obseg glave in še 3D slikce nama je sprintala in vse dala na USB ključek.
Vprašala me je, če razmišljam še o nadaljni diagnostiki, invazivni ali ne, in sem rekla, da ja. Vsekakor NIPT če bo rezultat slab in pa tudi Amnio, da napotnico za Amnio že imam. Pa je rekla, da potem nima smisla pri njih še DHT delat, da bi samo denar stran vrgla, naj ga prišparava za opremo za dojenčka

in zato nisem delala DHT včeraj, ker grem direkt v LJ P na NIPT. Na izvidu piše, da moram it.
Rezultate vam prepišem kasneje, sedaj ne morem ven vlečt mape, ker nisem sama v pisarni. Če katera kaj to razume.
A imamo katero +40 letnico k je bila na NS in ima rezutlate???? Da lahko malo primerjam, prosim