cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: kaj je to?

clock-img

06.10.2005, 09:28

clock-img

karina

pencil-img

130

Iz srca upam da ti  je uspelo....
Mislim tudi da vem kdo si.....98%
Sama sem tudi delala teste , ki so kazali negativnouser posted image
potem sem šla na odzem krvi, ki je pokazal da semuser posted image , iz radovednosti sem še en test naredila naslednjo jutro in ta je bil +user posted image .
M mi je zamujala 65 dni....
Zato ti držim pesti.....za dveuser posted image -user posted image

clock-img

06.10.2005, 09:30

clock-img

karina

pencil-img

130

Ops....to je odgovor za anonimen!

clock-img

06.10.2005, 12:07

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Mislim, da si user posted image .user posted image

lana38

clock-img

08.10.2005, 09:03

clock-img

Anonimen

user posted image
Dobro jutro.!user posted image user posted image user posted image user posted image Danes: Test neg., rjavkast izcedek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist brez opozorila, mislim da pje orišla user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala ker ste me vzpodbujale, zdaj pa počakam da minie in novim bojem naproti.user posted image
Hvala vsem.
LP

clock-img

08.10.2005, 09:25

clock-img

lana38

pencil-img

6327

user posted image Rjavkast izcedek ne pomeni nujno M. Kdaj si vzela zadno tableto? A je že minilo 4 dni? No, tudi če je M, ne smeš obupati, moraš iti naprej v nove boje. Saj se vsi borimo in nekoč nam bo uspelo.user posted image Vidva kar pridnouser posted image , ko mine M, pa bo.user posted image

lana38

clock-img

08.10.2005, 09:55

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

ej, rjavkast izcedek? meni je prišel 6dni po prenehanju jemanja Dabrostona. naslednji dan pa ni bilo več nič in sem user posted image v 5.tednu user posted image .
če ti bo ta izcedek "anonimna" trajal le danes, še nič ni izgubljeno, veš!
daj javi!!!!
papa

clock-img

08.10.2005, 09:57

clock-img

S22

pencil-img

241

danes je 3 dan od zadnje tablete. N evem,ampak mislim ,da je M, bolečina se namreč stopnjuje.user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

08.10.2005, 10:13

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

oh ne.
malo odmisli! če bo začela tečt prav kri še jutri, potem ...
samo če ti pa je test pokazal rahli user posted image , ni?

clock-img

08.10.2005, 10:21

clock-img

S22

pencil-img

241

JA JE! aMPAK DANES SEM  ga ponovila, čist neg. seveda preden sem vidla izcedek,ko sem ga pa vidla je bil pa test že narejen. Nevem no,mislim da je M , ker se bolečina stopnjuje, pred tem pa nič bolečine in dokler nisem uparabla wc papirje sploh nisem vedla.user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

08.10.2005, 10:43

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

user posted image
bo pa naslednji mesecuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem