nana, vlakec je bil božiček, vendar sem ga videla v interšparu. stane okoli 9000 sit. vključi se tako, da daš v lokomotivo eno od figuric - medveda, klovna,.. in potem šiba in ima melodijo. izključi se tako, da vzameš figurico ven. čist enostaven sistem, liu ga že obvlada. je pa zelo navdušena, res. priporočam!
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Nana27 - voda je k sreči v redu, tudi izvidi za bakterijsko okužbo so boljši (skoraj že noramalni) očitno je antibiotik prijel. hemoglobin pa je še malo padel, ampak so rekli, da je to posledica okužbe in bi se sedaj moralo pričeti izboljševati. Ima pa tudi Ferum lek. Čez 14 dni imava kontrolo hemoglobina in železa.
Ampak kako hitro ti naši malčki (vsaj naš) zapopade prijetne stvari. Sedaj ko je bil bolan, sem ga malo bolj pocrkljala in je že mali razvajenček. Skozi bi se pestoval, da o priklopu ne govorim. Danes skoraj celo noč nisem spala, saj je stalno hotel biti pri meni. Očitno ga bo počasi treba odstaviti in za ponoči pripraviti flašo. Potem bo tudi jesti pričel več, ker bo vedel, da bo drugače lačen. Sedaj se je še malo šlepal, saj, če ni ravno veliko jedel, pa je dobil še pri meni.
Ali je pri vas tudi tako zoprno vreme. Pri nas je oblačno- skoraj že dež. Pa taki načrti za dopoldne, upam, da se bo izšlo. Popoldne pa gremo mogoče v Ljublano, ker ima ta večji danes rojstni dan in sem se odločila, da mu kupiva kolo.
Lp
Ta večji se je danes prvič peljal z vlakom. To je bilo doživetje. Nejca je čuvala hči. Kolesa še nismo kupili, ker nismo dobili nič pametnega. Jutri grem še v Lesce, Radovljico in na Bled pogledat. Mogoče pa bo kaj.
Lp
Mi imamo danes 16 mesecev. In za darilo smo dobil 9. zobek!
Štirico spodaj...na dvojikice pa še kar čakamo...
udb - Čestitke za 16m in
za zobek.
Hvala za čestitke!
In kako kaj? Nedelja pa to? Mož je šel k maši, mali spančka, jaz pa razmišljam, kaj naj oblečem za na kosilo - mami slavi 50 rojstni dan. Je pa danes tudi 7 let odkar sva z mojim dragim par! KAr ne morem verjeti da je že toliko! PA v bistvu se sploh ne spomnim kako je bilo pred tem. Imam občutek da ga poznam že celo življenje.
Danes imam pa slab dan. Lotila sem se torte, rezultat pa je katastrofalen. K sreči poznam enega fanta, ki dela v slaščičarni in mi je tik pred zdajci rešil situacijo. Imeli so še eno neazrezano torto in so mi jo odstopili, še okrasili so jo HVALA JIM. Tako, da zabava bo (za rojstni dan ta večjega). Kolo smo tudi uspeli kupiti - Schwinovega. Res je bil drag, ampak je res dober. Sedaj pa imam dve uri časa, preden pridejo prvi obiski. Nejc spi, tako, da imam mir.
Lep dan
ojla punce,
da se se jaz mal vam javim.... moj fantek raste, zaenkrat je zdrav in se ga te viroze niso dotaknile....
kaj novega? pri nas so nove besede. in sicer, ponavlja in ponavlja VSE kar sliši. npr. če kdo vpraša "kaj?" bo rekla "jaj?" prva žival, ki jo izgovori je "zajči". vse ostale še kar kliče po načinu oglašanja. začela je klicati po imenu - prijatelje, ne še ravno brezhibno, je pa uspeh!
začela je komplicirat pri umivanju zobkov. seveda, velja samo, če sama, kar pa odpade, ker so štirke zunaj in jih ni tako enostavno očistit. in komplicira pri oblačenju bunde. zagrabi šal in reče dijo in šiba. midva pa za njo. jaojao...
a ste zdravi?
Najprej čestitke (upam, da koga ne izpustim) - Urbanček in Udb ob praznovanju z malimi sončki in Udb, še na veliko lepih let v dvoje!
Jaz moram potrkati - zaenkrat smo zdravi! Miha je šel danes z

nabirat zvončke in mačice. Baje je vmes jedel tudi zemljo

Mu zgleda primanjkuje rudninskih snovi
Po rokicah se mu je nekaj izpustilo in pediatrinja sumi, da gre za alergijo. En teden moramo biti na dieti. Upam, da ni na kaj alergičen, ampak da gre le za posledice viroze.
Nalin, te zastopim. Je Miha kar priden, ampak kdaj pa kdaj pa rogoviljenje traja uro ali več preden zaspi. Pri nas čez dan brez problema zaspi in spi od približno 11.30 do 13h (mogoče včasih doda še pol ure) - v vrtcu pa je polurni zamik, ker zaspijo ob 12h. Zvečer ga dam v posteljo pet minut pred poročili ob 19. uri. Zdaj pa, kakor kdaj - takoj nikoli ne zaspi, ampak večinoma malo pred osmo končno spi. Je pa tako, da z njim nikoli nisem v sobi, ampak ima nežno lučko v vtičnici pa zvezdico prižgem, ki igra in slika medvedke na stropu (jo ima kar na tleh ob posteljici, ker bi jo drugače odmontiral). Potem se pa po postelji meče pa igrače ven zmeče dokler ne zaspi. Jaz pa hodim na deset minut v sobo in prižigam zvezdico, nazaj dam igračke. Vrata zmeraj priprem. Še dobro, da smo ga tako navadili..jaz bi ga verjetno še kar nosila in uspavala, pa ni šlo več in od kar tako zaspi, je pravi balzam...tok tok tok
Drugače pa moram z vami deliti novičko. Do sedaj si nisem upala, ker sem imela težave. Zaradi začetnih težav in še ostanka hematoma sem trenutno doma z Mihom in poskušam počivati. V začetku septembra, če bo vse po sreči, se bo naša družinica povečala še za enega škrata/škratinjo.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!