Nana - najlepša hvala...
Pa hvala za obisk, za darilca... no upam, da se spet kmalu kaj vidimo...
Lp A
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 3.3.2007 16:45:04 >
Lep sončen dan!
Danes je pa tao toplo zunaj, da je pravi greh, če si v hiši.Mi smo že izkoristitli sonček, kolikor smo ga lahko, sedaj Karin spi, potem moramo pa že nazaj na Gorenjsko!!
Vikend je tako hitro minil
Kako pa kaj vi??
. Podajamo si jih po vrstnem redu. Imeli smo že tisto z vnetim grlom in ušesom, ta sralno in bruhalno z visoko vročino, sedaj pa ta malima dvema zopet teče iz nosa in kašljata kot za stavo, ta večjega pa že dve niči kuha visoka vročina, ki jo je potrebno zbijat, čez dan je v redu, ponoči pa akcija. Edini čisto zdrav je še ati. Tudi mene je že vrglo. Poleg tega pa so pri Nejcu včeraj ugotovili še alergijo na Amoksiklav, tako da je zopet na zdravilih
(protialergenu). Sploh več ne vem, kdaj se jih bomo losali (zdravil). Eden je bolj siten kot drugi, prav tekmujejo med seboj (tudi ta večji dve), pa še jaz sem že vsa nervozna, ker sem neprespana, pa še pozdraviti se nimam čas. Sem mislila, da sem že dobra in sem veselo jedla rebra za kosilo, ki pa so na koncu pristala .....(saj se ve kje
). Očitno je bila maščoba le prehuda za moj želodec. Pa tako dobro solatko sem imela zraven. Mi je včeraj prijateljica prinesla s primorske domač radič. Prav škoda se mi ga zdi.
Komaj čakam, da bo že konec teh bolezni in gremo zopet skupaj na sprehod. Danes sva šla samo midva z atijem na eno hitro varianto, ker bi se mi drugače že omedlo od vsega sitnarjenja. Otraci pa so doma najedali drug drugemu. Prav pasalo mi je, saj nimam pojma, kakšna bo današnja noč.
LP
urbancek,en zdravilen objemček pošiljam v vaš dom in upam, da se kmalu pozdravite!!
Midve s Karin smo pa prišle ravno prej iz sprehoda je tako lepo vreme!
Sedaj pa spi!
Imate kje kaj sončka, ali je povsod tako turobno vreme? Jaz ravno kuham. Miha je spal skoraj tri ure in sem se malo spočila. Zdaj me živcira s cviljenjem in včeraj je to delal pol ure skupaj. Pokaže na eno stvar in čeprav takoj pogledam, cvili. Moj pravi, naj si dam čepke v ušesa

in naj ga ignoriram, ampak mene kar strese. včeraj sem mislila, da se igra v dnevni sobi pa zacvili za menoj, da sem kar poskočila. Upam, da je samo faza.
tudi pri nas je ščetka za grizljanje. Drugače mu jih čistim enkrat na dan, grizlja pa ščetko po malem ves dan. Čistim mu jih po kopanju in sicer kar z gazico, ki jo zmočim in dodam pasto. Mi brez upiranja odpre usta in smo hitro mimo. Zobarja še nismo imeli. Baje v naši občini pošiljajo vabila okrog leta in pol starosti. Itak ga bom počasi začela odvajati od flaške ponoči in se že psihično pripravljam na to, da jih bomo slišali
Ja, tudi hoče sam jest. Če ne gre z žlico, pa z roko pa še mene zraven hrani

in mu hoče na vsak način dat tisti rižek med prsti ali pa " med prsti spasiran" korenček
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!