MojcaG, še dobro, da imaš izbiro glede CR in da te ne bodo spet mučili. Si hitro okrevala po CR? Glede knjižnice - tudi jaz se bojim, da bi miha lovili po knjižnici. Sicer doma lepo sedi in gleda, v knjižnici bi pa znal kaj trmarit pa še tiho ne bi znal biti. Je pa tudi v naši knjižnici zelo lepo urejen kotiček za otroke, od kar so se preselili v nove prostore. Ali katera ve, če že dela mini vlakec v Volčjem potoku? Vem, da trenutno gostijo Minimundus. Komaj čakam, da bomo šli tja.
Aja, bogi Luka
Vročina pa zna kar nekaj dni držat. Čim prej pokličite pediatrinjo, da dobite Voltaren. Nam je enkrat zelo pomagal. Drugič, ko je spet imel vročino, pa je po treh urah vročina še bolj narasla kot pri paracetamolu oz. Calpolu. Ko sem klicala na Metelkovo, da ima otrok 41 vročine, so pa rekli samo ohlajajate in na x ur paracetamol pa čim več pit (česar koli). Midva ga dava kar v kopalnico na tla na previjalno podlogo, ga slečeva in ko rokice in nogice niso več mrzle, ampak tople, pa čeprav še zmeraj kaže 38,5 stopinj, sem pomirjena, ker to pomeni, da temperatura več ne narašča pa tudi Miha deluje bolj normalno. Pri voltarenu pa temperatura lahko tako pade (vsaj pri nas je), da je v momentu 36,5 stopinj in otrok nori, nato pa eksplodira v višave. Nam je zdravnica rekla, da je Voltaren super ponoči, ko otroka ves čas nimaš pod nadzorom in drži okrog osem ur. Upam, da bo tudi vam Voltaren pomagal in da bo Naja ostala zdrava
Boga. Še dobro, da je bilo z obema vse v redu.

Gozd jeseni ponuja ogromno materiala za ustvarjanje in otroci po navadi pridejo domov s polnimi ž...
Ideje za igro

Čeprav otrok še ni spregovoril niti besede, se lahko \"pogovarjamo\" tudi z zelo majhnim dojenčko...
Motorika in razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!