kaj so luštni naši oktobrčki in oktobrke..
Aljaž je pravi sonček, Sonček!
Sem se še jaz potrudila in nalimala par Marcelovih slikic.
Udb , Marcel je pravi frajerček!
Udb, kako si? So izpiti že za tabo?
Felicity, se je tudi pri vas začelo? Pri nas to obdobje traja že nekaj časa..to so take travme če kaj ni tako, kot si je zamilsil. No, če pogledam od daleč, je meni vse smešno, ker gre res za banalne stvari, ampak Mihu pa res predstavlja zadevo glavni problem. Koliko slabe volje je samo od tega, ker se prikolica ne da pripet na traktor, ker pač to ni predvideno in ko se že nekaj časa muči s pripenjanjem in zraven godrnja in cvili, da ti gre hudo na živce, nenadoma prikolica odfrči po parketu nato se pa še sam v mukah vrže dol in cepeta. Včasih bi rabila čepke..zdaj, ko sem

pa še kaj zraven, ker imam nižji prag tolerance za tako tramrjenje, da o dretju ne govorim.
Imajo te svoje faze in prav je tako, ampak v tistem trenutku bi dal pa kar čepke v ušesa. Preden imaš otroke še misliš, da so drugi nevzgojeni, ko si pa sam na tem pa vidiš, da bi bilo bolje, če bi bil prej tiho
Felicity, tudi pri nas: "Noče, noče...!". Trmica mala.. Aja pa tudi Miha ne pusti zobkov umivat. Sem enkrat poskusila malo na silo pa je usta zaprl in ni bilo šanse, da bi ščetko noter dala. Tudi jaz razmišljam o nastavku za zobke.
Kahlica..za kaj se že to uporablja? Nekateri so pa že tako pridni kot Marcel

Upam, da bo tudi nam tako uspevalo, ko se bomo enkrat lotili še tega.
Mojca, če bi Miha videl Karin, bi jo takoj objel
Zadnje čase rad objema punce pa atije od drugih otrok...se z mojim samo gledava, drugi pa itak ne dojamejo.
Pri nas sta pa moja fanta bila na kolesu. Popoldne sta šibala zunaj po vrtu in se spuščala po toboganu. Ali gredo tudi vaši v poletnem času kasneje spat? Saj do 19. ure je itak tako vroče, da se je bolje v senci skrivat. Mogoče ste na boljšem tiste, ki živite na višji nadmorski višini

(Mojca, Urbanček)
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!