writing-img

RE: oktober 2005

clock-img

12.10.2007, 09:49

clock-img

KBM

pencil-img

4744

urbanček, Nejc , vse naj naj za 2 svečkouser posted image user posted image user posted image

user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

12.10.2007, 11:00

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Nejc - vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2007, 12:35

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Nejc, čestitke user posted image user posted image user posted image

Urbanček, kje pa štarta ta vlakec na Bledu? Mi bi tudi kaj prišli v vaš konec na izlet in vožnjo z vlakcem. Miha je nor na vse, kar ima kolesa.
Ideja o praznovanju RD pa tudi ni slaba. Tudi pri nas letos ne bomo nič posebnega pripravljali. Tortica bo v obliki traktorja. Drugo leto se bom pa še posebej potrudila, da bo pravo praznovanje v krogu malih prijateljčkov.

Drugače pa kar gledam, ko vidim, koliko že nekateri oktobrčki govorijo. Miha ves čas nekaj "govori", ampak ga ne razumem sploh.. Mi je prav čudno, ko pokličem na Metelkovo, če je kaj bolan in me vprašajo, če mi otrok pove, kje ga boli. Bi bila prav vesela, če bi mi to povedal user posted image

clock-img

12.10.2007, 13:45

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

nana 27- Vlakec ustavlja v centu Bleda pri jezeru, potem v Zaki in pri hangarjih, za ostalo pa ne vem. Mi bomo šli iz Zake naokoli, potem pa bomi šli še malo ob jezeru peš.

Vsem hvala za čestitke. Je rahla sprememba. Praznovali bomo že danes, ker ati pride prej s seminarja, pa še sosedovi, ki sem jih povabila imajo jutri praznovanje in smo tudi mi povabljeni. Evo, če bi prej vedeli drug za drugega, bi lahko praznovali skupaj. Sedaj pa moram hitro presesati stanovanje in okrasiti torto - zame velik podvig, ker jo delam drugič. Pri Urbanu mi ni uspela, sedaj izgleda, da bo nekaj ratalo

Lep dan vsem

clock-img

12.10.2007, 15:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.10.2007, 08:12

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

cestitke nejcu tudi od naju....

mi bodo tudi bolj na majhno praznovali.... v soboto bomo imeli z mojimi prijatelji... v nedeljo pa pri moji starsih.... drugo leto pa bom verjetn kaj najela

Mami, pika moja!

clock-img

13.10.2007, 23:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

14.10.2007, 08:24

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Nalin, joj zdaj bo pa tako težko čakal, da bo lahko v sobici spal. Verjetno te bo vsak dan spraševal, kdaj bo lahko šel v sobico. Ob priliki nalepi fotke user posted image  

Kako se pa ti kaj počutiš? Je trebušček že velik? Jonas pridno brca?

clock-img

14.10.2007, 20:35

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Punce, a ste videle kaj se dogaja z Marcelom...user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1954056&mpage=1

clock-img

14.10.2007, 21:17

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2007, 07:17

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želimo ti čimprejšnje okrevanje, mamici pa, da se ji kaj takšnega ne bi več zgodilo....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

15.10.2007, 10:47

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Marceluser posted image user posted image , čimprej se pozdravi!

Mi smo tudi včeraj imeli vročino, še cela noč je bila pestra, preoblekla sem jo 2x, ker se je spotila in je bila čist mokrauser posted image Tudi jaz nisem še doživela, da bi imela Karin takšno vročinouser posted image
Danes je pa vse normalno in tudi razigrana je in vesela, samo jaz mislim, da so bili pri nas zobki!

Nalin, upam, da bomo kmalu lahko videli Žanovo sobicouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

15.10.2007, 11:58

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

kbm - LIUŠTNE SLIKICE :-)

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

15.10.2007, 11:59

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

joj se derem user posted image

sem vse z velikimi pisala....hahaha

clock-img

15.10.2007, 12:16

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Punce, z Marcelom je bolje, samo čakamo, da bo celih 24 ur brez vročine - zvečer se namreč pojavi, čeprav je cel dan nima. Držite pesti.

clock-img

15.10.2007, 12:41

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Držimo pesti za Marcelauser posted image

AKŠ, hvalauser posted image

clock-img

15.10.2007, 15:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.10.2007, 20:18

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

urska, lubcka in objem za marcela in zate.... drzita se....  user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

15.10.2007, 21:11

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Ojej...user posted image user posted image user posted image  zdajle sem prebrala. Bogi Marcel in boga Udb user posted image  Še dobro, da nisi bila sama.

clock-img

17.10.2007, 08:51

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Ojla!
Midva sva včeraj prišla domov. Marcel je bil čist hiperaktiven - se mu je ful poznalo, da je bil 4 dni zaprt v 1 sobici. ŠE na hodnik nisva smela, ker je po oddelku ful rota virusa in vseh sortnih viroz - da ne bi še kaj staknil! V glavnem zdaj je ok, vročine ni več. Bom pa ta teden kar doma - jutri morava še na kontrolo k našemu pediatru.

clock-img

17.10.2007, 09:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2007, 09:22

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Pozdravljene!

Najprej čestitke:
Nejc (urbancek) & Karin (KBM) - Vse najboljše!!!
user posted image

-udb - Lepo da je sedaj z Marcelom boljše.

Nekaj dni se nisem nič oglasila, ker je Ema zbolela. V nedeljo zjutraj je imela vročino, ponoči pa jo je začelo dušit in silit na kašelj, ampak jo je grlo tako bolelo, da ni hotela kašljat in lovila zrak. Rekli so nam da ima laringitis in sedaj delamo inhalacije na 4 ure, 1x na dan pa gremo v ambulanto na inhlacije.
Sicer se počuti že boljše, vročine nima.. tako da upam da se ne spet poslabša. in bo kmalu ozdravela. user posted image user posted image

Lepo se imejte, pri KBM pa lepo praznujte.

clock-img

17.10.2007, 10:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

17.10.2007, 12:50

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Hvala za čestitkeuser posted image user posted image

Mi smo pa danes spet pri zdravniku pristali in sicer ima vneta oba ušeskauser posted image , tko da smo spet na antibiotikihuser posted image

Felicity, upam da se kmal pozdraviteuser posted image

Udb, me veseli da je z Marcelom vse v najlepšem reduuser posted image user posted image

clock-img

17.10.2007, 20:28

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

KARIN (kbm) - VSE NAJBOLJŠE

user posted image

UDB - super, da je Marcel sedaj v redu

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem