ojla!
nalin, liu ima hano zelo rada in je zelo zaščitniška do nje (ne smemo se dotikat njene dude in podobne fore), jo nežno boža, nosi ji igračke, kar naprej bi jo gledala, bila ob njej...
ampak sem pa zelo žalostna, ker je liu zbolela - je fejst zakuhala in laboratorijski izvidi so pokazali uroinfekt, in je šla v bolnico..
ker dobiva tak antibiotik, ki gre direkt v kri, da bo hitro pozdravljena... seveda je ati z njo - itak se je zdaj fejst na njega navezala, tako da smo ločeni...
komaj čakam, da se mi vrneta, da bomo kmalu spet skupaj. je pa zelo priden bolnik.
felicity, mi smo nabavili vlažilec zraka, ki je hkrati ionizator, ker me živcira suh zrak, sploh ponoči, ko spimo. ni primerjave, koliko boljši zrak je sedaj! mož je rekel, da se mu zdi, da spi na vrhu planin.
sam če me po buči užgeš, ko ne vem, kaj je za ene znamke, je pa tak majhen (ponavadi so take ogromne kište), smo ga po dolgem iskanju našli v merkurju, paro pa ultrazvočno razbija. če najdem navodila, sporočim ime. pa sploh ni bil drag - 36 evrov.