writing-img

RE: oktober 2005

clock-img

27.02.2008, 20:39

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

naliiiiiiiiiin tolk sem vesela, da gre na boljše!!!!! pri obema! tolk sem bila žalostna zaradi vas, da mi zdajle srček igra in odštevam minute, sekunde, ko bo Jonas lahko zdihal sam!!! v takih trenutkih se le zavemo, koliko pomembno je zdravje in koliko samoumevno ga jemljemo, kadar ga imamo...

upam, da boš dobila kje kakšno pomoč, saj je nemogoče, da si bolj kot ne sama za vse! pišuka, če bi bila jaz bližje, bi ti več kot z veseljem prišla pomagat, vsaj pri cotkah ali varstvu. bi me ne mogla odgnati!! daj, angažiraj kakšno prijateljico, prijatelja, sorodnika, sem prepričana, da ti bodo z veseljem pomagali!

še vedno pošiljam lepe misli in želje ter srčno želim, da boste kmalu vsi skupaj v objemu, zdravi!

clock-img

27.02.2008, 20:43

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

mislim pa, da te zelo razume naša aja, kajne? sta dali podobno kalvarijo skozi...

clock-img

27.02.2008, 20:45

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Nalin, super novička, držim pesti še naprej!

Tudi jaz bi ti z veseljem pomagala, če bi bila doma blizu tebe

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

27.02.2008, 21:18

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Nalin, zelo zelo lepa novica user posted image user posted image user posted image  Vsakič, ko sem šla na RR, sem najprej šla čekirat, kako je Jonas. Tako sem vesela, da se je tako izteklo in navijam še naprej user posted image user posted image user posted image

Glede cunjic samo povej, kaj rabiš. Pri varstvu ti težje pomagam, ker smo tako oddaljeni, ampak pri cunjicah in drugih pripomočkih, pa ni problema.

clock-img

27.02.2008, 22:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.02.2008, 00:15

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Nalin, vse se bo uredilo. Važno, da gre z zdravjem na bolje!!!!

Tudi Žan se bo vrnil v stare tirnice. Samo čas potrebuje.
Jaz držim pesti, da bo še ekstubiranje uspelo, tako kot je treba. user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 08:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.02.2008, 08:57

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Nalin, zelo sem srečna da je najhujše za vami.
Bravo za vse vas, za Jonasa, zate, za Žana in tatkota! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da bo sedaj vse samo še lepše in bolje, in vsem, sploh pa Jonasu  veliko veliko zdravja.user posted image

clock-img

28.02.2008, 10:11

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Super novičkauser posted image user posted image user posted image Bravo Jonasuser posted image user posted image user posted image

Saj se bo vrnilo vse na stara tira in želim Vam to čimprej

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

28.02.2008, 10:18

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Nalin, super novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo, da je konec te more!

clock-img

28.02.2008, 11:46

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

JONAS DIHA SAM, hvala vam drage moje oktoberke, ne bom pozabila da ste za nas in Jonasa držale pesti.

Aja, tebi hvala za vse trenutke, ko si me bodrila, za vse nasvete,...

Malenkost... user posted image user posted image user posted image
Vem kako si se počutila - jaz bi lani dala vse na svetu, da bi nekoga imela, ki bi me vsaj malenkost razumel, čez kaj grem....
Zato je bilo vse skupaj samoumevno.

Jonas - tebi pa - še enkrat BRAVO....user posted image user posted image user posted image

Lp A

clock-img

28.02.2008, 15:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.02.2008, 16:32

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Držim pesti za Žanauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 17:44

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

nalin en zdravilen objemcek za zana, da se cimprej tudi on resi bolezni... sicer pa ste vsi borci od velikega do majhnega ;)

Mami, pika moja!

clock-img

29.02.2008, 08:01

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Joj, nalin, ti pa imaš res vse na kupu. Upam in želim, da bi se oba malčka čim hitreje pozdravila in bi vsi skupaj normalno zaživeli. user posted image user posted image user posted image

Lp

clock-img

29.02.2008, 22:47

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Nalin je skupaj z Jonasom sprejeta nazaj na Infekcijsko kliniko.
Zdaj pa samo upajmo, da Jonas začne normalno jest, pa bosta kmalu doma pri Žanu in atiju.

LP A

clock-img

29.02.2008, 23:27

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Upam na najboljeuser posted image user posted image user posted image , da se čimprej vrneta domov k Žanu in atiju v objem

clock-img

01.03.2008, 08:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

02.03.2008, 20:58

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

MojaG, preveri svoj mejl. Sem ti že nekaj dni nazaj nekaj pošiljala pa ne vem, če si dobila.

clock-img

03.03.2008, 09:48

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Oj punce, kako ste.

Nalin- ali sta Jonas in Žan že kaj boljša. Za laktacijo pa ne skrbi, jo boš dobila nazaj, ko bo Jonas pričel bolj jesti

Naš škrat pa ima eno alergijo. Ga bom dala na testiranje za vso prehrano, ker nimam pojma od česa bi lahko bilo. Že ene parkrat so se mu spustili izpuščaji, kot bi v koprive padel, ali pa bi ga popikale mravlje. Včeraj popoldne je imel čisto pisane nogice. Prav bogi je bil, tako ga je srbelo. Sem mu namazala s Fenistilom in mu dala Claritin, da je bilo vsaj malo bolj znosno. Se mu pa že več kot en teden vleče viroza, pa zobje, sploh nisem več vedela od česa ima vročino. Lica rdeča kot purman. Danes je boljši, tako da upam, če ne bo pihalo, da gremo malo ven na sončka, ker samo na okenski polici visi in gleda ven.

Lp

clock-img

03.03.2008, 23:02

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

ojla!

bravo naš Jonas!!!! user posted image  user posted image  user posted image  pravi borec si! zdaj pa hitro do popolonega zdravja in seveda Žan tudi, da bosta lahko mami in ati v miru zadihala.. si ne morem predstavljati, kaj vse ste prestajali, ampak srčno želim, da bo kmalu za vami..

nana, hvala za opozorilo, dobila in pravkar odpisala!

urbanček, upam, da ni kaj hudega. ali se mu je alergija šele zdaj pojavila ali je že imel kdaj prej znake?

punce, jutri se bojda sankamo, kajne? user posted image

clock-img

04.03.2008, 09:04

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Mojca G - že kot majhen je bil alergičen na mleko in jajca, potem pa je to prerastel. Upam, da se zadeva ni ponovila in tudi dvomim, ker bi bil sicer vsak dan flekast, ker vsak dan je mlečne izdelke. Nimam pojma kaj bi lahko bilo, saj ni jedel nobene nove stvari (že tako je bolj malo stvari). Sedaj je čisto vredu, nobenega fleka, izginilo zelo kmalu po tistem, ko sem mu dala claritin.

Lp

clock-img

04.03.2008, 22:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.03.2008, 22:42

clock-img

KBM

pencil-img

4744

urbanček, super, da so izginili flekiuser posted image

nalin, me veseli, da končno prideta z Jonasom domovuser posted image

Pri nas je pa veliko snega in še kar padauser posted image , samo škoda ker je tko moker

clock-img

04.03.2008, 23:31

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

ojla!

ojej, nalin SUPER!!!!!!! pa nalepi kakšno fotko malega, ampak velikega junaka, Jonasa, in še Žana!

urbanček, upam, da alergija izgine!

kbm, pri nas pa sneži in sneži, pa se nič kaj ne prime. nič ni bilo s sankanjem. upam, da bo kaj jutri, ker drugače pa res ni nobene koristi od snega.user posted image   

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem