cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: oktober 2005

clock-img

20.07.2008, 22:56

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Kolk sta luštni Liu in Hanauser posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

20.07.2008, 23:56

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

hvala user posted image

Nana, me tri smo vse zmrzljivke. Voda je bila verjetno po merilih kakšnih "normalnih" ljudi topla, ampak meni ne, pa tudi Hani ni bilo všeč, ko sem ji namočila noge. Je pa neizmerno uživala v igri s kamenčki na plaži. Liu je tudi najraje bizgala ob vodi, ali pa v vodi do kolen in gradila, gradila, kopala, prestavljala kamenčke sem in tja. Saj se je kopala tudi, ampak je kar hitro popihala na trdna tla. Jaz sem tudi samo ene parkrat šla plavat, pa ne vpraši, kakšne vse meditacije in obrede sem prej izvajala.user posted image  potem pa pride kakšen mulo in se zažene v vodo, da me cel pošprica, bi lahka človek kar direktno znorel.user posted image
Sta imeli vsaka svoj bazenček na terasi, kjer sem jima nalila tople vode, pa sta čofale kot zmešane.user posted image

clock-img

21.07.2008, 07:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.07.2008, 17:02

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

O Nalin, super ideja se mi zdi user posted image  glede srečanja.

Drugače pa tako kot pravio Šifrer user posted image  Nič se ne mudi. Jonas je imel težave, ki jih je uspešno premagal. Tudi to bo. Veš, naša Maja je tudi poseben kaliber glede GH - izbirčna in obsedena s flaško z mlekom user posted image  

Glede psihološkega pregleda sem tudi jaz slišala, da je različno. Nekje ga opravijo pediatri, drugje dobiš napotnico ali pa se ne zgodi nič in baje imaš pravico, da ta pregled zavrneš. Meni se zdi, da je prav, da dobiš določene smernice glede razvoja, čerav znajo biti kar kritični pri oceni otrok. Veliko se jih zasekira glede trega. Zdi se mi, da bom jaz med njimi user posted image  ker Miha ne bo hotel sodelovat (se bom pustila presenetit he he). Gre pa za to, da je otrok v domačem okolju drugačen, kot pred tujci in ne pokaže vsega, kar zna. Veliko je odvisno od samega psihologa.

Nalin, hvala za informacijo glede podloge. Smo dobili v Merkurju user posted image  Drugače pa tudi jaz pogrešam Felicity, Urbanček, Sonček&Luno, Felicity in včasih Ajo, ki je tudi busy z dvema. Upam, da bo res prišlo do kakšnega srečanja user posted image   MojcaG, no jaz in Miha sva tudi zmrzljiva, Maji pa je vseeno, samo da teče in šprica user posted image  

clock-img

21.07.2008, 18:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

21.07.2008, 19:02

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Ekola, danes smo imeli cepljenje, naš mali orjak ima pri 6m 9440kg in 73cm, baje je velik za 1 leto

UUU, je pa res velikuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

21.07.2008, 23:46

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

Nalin, ODLIČNA IDEJA, glede srečanja. Sem za! Pridem, kamor boste rekle.

Uf, kako so si otroci različni. Hana je pa ravno nasprotje od vaše Maje, Nana. GH je sprejela odlično, preveč odlično, tako, da se noče več dojiti. Pa tako vzorno se je dojila, potem pa odločno ne. In enako je z adaptiranim mlekom. Ni šans, da bi ga pila. To je podedovala od Liu, je imela iste finte. Je pa vssaj kašice, ki vsebujejo adaptirano mleko. Samo da je hrana na žlico, je vse po vrsti, brez težav. Po moje bi še stiropor pojedla, če bi ji ga dala na žlico.user posted image

O, Nalin, Jonas je pa res velik! user posted image  user posted image  user posted image  Pa sem jaz mislila, da imam svetovnega prvaka, ko je imela Hana pri 6 ih mesecih 8 kg. Ali je imel Žan iste težave, kot jih ima Jonas - kravice pa to? Mislim, da si napisala enkrat, da je Žan tudi imel ekstenzijski vzorec, ali se motim?

Zakaj ga ne smeš posedat? Hana se še tudi ne vsede sama (vozičku krasno sama sedi), ob meni pa sedi tako bolj pijano, da jo pač še primem, da je ne zvrne na nos. Ali tega ne bi smela?

clock-img

21.07.2008, 23:58

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.07.2008, 06:40

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Uuuu, srečanje! Če bom le lahko, pridem. Seveda skupaj z Marcelom, da mal spozna svoje vrstnike. user posted image  Lj meni čisto odgovarja, samo za čas se zmenite.

clock-img

24.07.2008, 10:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.07.2008, 10:58

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Srečanje....user posted image user posted image user posted image Zelo dobra ideja.
No, meni je vseeno - malčka imam itak v avgustu doma. Oziroma gremo v začetku avgusta na morje, po 15. smo pa doma. Tako, da se lahko vidimo.

clock-img

24.07.2008, 12:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.07.2008, 21:40

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

Sem za popoldanski čas, pa tudi gospodična pride z mano. Za datum je meni vseeno. Za lokacijo tudi, ker tako nič ne poznam v Lj. Samo za zelo natančna navodila bi prosila, ko se določi destinacija.user posted image

clock-img

25.07.2008, 23:24

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Meni bi tudi odgovarjalo po 15. avgustu. Mogoče kakšen vikend ali med tednom popoldne..

Aja in Nalin, vedve se najbolj spoznata na Ljubljano. Mogoče kakšen predlog glede srečanja z vajine strani. Slišala sem za Čolnarno, ampak sploh ne vem, kje to je. Mogoče še rezervno destinacijo, če bi deževalo.

clock-img

26.07.2008, 10:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.07.2008, 22:43

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

Ahoj!

V slabem vremenu bi lahko šle v kakšen trgovski center, je sigurno kak "zabaviščni park" v njem za otroke? Za nas pa kavarne?

Fajn bi pa bilo, če bi bilo lepo vreme in ta varianta, ki si jo opisala, Nalin.

clock-img

27.07.2008, 18:05

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Hello

Kako ste kaj?
Mi smo ok, glede srečanja pa ne moremo, ker bomo glih takrat na morju

clock-img

28.07.2008, 06:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.07.2008, 19:49

clock-img

KBM

pencil-img

4744

kdaj pa pridete iz morja?

11.8 do 20.8

clock-img

31.07.2008, 09:52

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Evo mene. Včeraj zvečer smo prišli z dopusta. Bilo je prima, samo prekratko. Ta mala dva sta uživala 100 na uro, edino Nejc ni hotel v vodo. Stalno se je drl, da je mrza voda pa umazana, da o ribicah, ki ga bodo očitno pojedle niti ne govorim. Edino kar sem ga spravila je bila blazina, da smo ga prevažali po vodi. V vodo pa samo do pasu. k sreči so na obali kamenči, s katerimi je imel zelo veliko opravka, pa mlinček smo imeli s sebo in ostalo plastično ropotijo, tako da jima ni bilo niti malo dolgčas. Včeraj sta prav čukasto gledala, ko smo rekli, da gremo domov in seveda protestirala na veliko (jaz pa tudi, samo kaj hočemo, enkrat je treba tudi domov).
Za srečanje sem pa tudi jaz. Tista o igralih mi je zelo všeč. Javite kje in kdaj.

clock-img

31.07.2008, 12:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

31.07.2008, 18:26

clock-img

KBM

pencil-img

4744

kbm, lahko pa po 20., če za en teden sprestavimo srečanje nas ne bo pobralo

Ok, jaz se strinjam

clock-img

05.08.2008, 21:31

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

user posted image  user posted image
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

ojla dekleta...da se malo javim

v soboto smo se vrnili iz dopusta, ki ga je bilo kar prehitro konec...bi  bilo fino biti še en teden... :-)

ja drugače pa smo mi kr OK. Dobili smo odločbo za vrtec ,tako da s 1.9. štartamo.... :-)

drugače pa - kje ste punce....smo bile že skor na tretji strani.... vse na dopustu?

< Sporočilo je popravil AKŠ -- 5.8.2008 21:32:04 >

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

05.08.2008, 22:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.08.2008, 16:31

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Hello AKŠ, prvo hvala za pozdrave z morjauser posted image , mi gremo pa 11.8 na Paguser posted image , kje ste pa vi bili na Pagu?

Lea je pa že prava damicauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem