hvala
Nana, me tri smo vse zmrzljivke. Voda je bila verjetno po merilih kakšnih "normalnih" ljudi topla, ampak meni ne, pa tudi Hani ni bilo všeč, ko sem ji namočila noge. Je pa neizmerno uživala v igri s kamenčki na plaži. Liu je tudi najraje bizgala ob vodi, ali pa v vodi do kolen in gradila, gradila, kopala, prestavljala kamenčke sem in tja. Saj se je kopala tudi, ampak je kar hitro popihala na trdna tla. Jaz sem tudi samo ene parkrat šla plavat, pa ne vpraši, kakšne vse meditacije in obrede sem prej izvajala.
potem pa pride kakšen mulo in se zažene v vodo, da me cel pošprica, bi lahka človek kar direktno znorel.
Sta imeli vsaka svoj bazenček na terasi, kjer sem jima nalila tople vode, pa sta čofale kot zmešane.
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
O Nalin, super ideja se mi zdi
glede srečanja.
Drugače pa tako kot pravio Šifrer

Nič se ne mudi. Jonas je imel težave, ki jih je uspešno premagal. Tudi to bo. Veš, naša Maja je tudi poseben kaliber glede GH - izbirčna in obsedena s flaško z mlekom
Glede psihološkega pregleda sem tudi jaz slišala, da je različno. Nekje ga opravijo pediatri, drugje dobiš napotnico ali pa se ne zgodi nič in baje imaš pravico, da ta pregled zavrneš. Meni se zdi, da je prav, da dobiš določene smernice glede razvoja, čerav znajo biti kar kritični pri oceni otrok. Veliko se jih zasekira glede trega. Zdi se mi, da bom jaz med njimi

ker Miha ne bo hotel sodelovat (se bom pustila presenetit he he). Gre pa za to, da je otrok v domačem okolju drugačen, kot pred tujci in ne pokaže vsega, kar zna. Veliko je odvisno od samega psihologa.
Nalin, hvala za informacijo glede podloge. Smo dobili v Merkurju
Meni bi tudi odgovarjalo po 15. avgustu. Mogoče kakšen vikend ali med tednom popoldne..
Aja in Nalin, vedve se najbolj spoznata na Ljubljano. Mogoče kakšen predlog glede srečanja z vajine strani. Slišala sem za Čolnarno, ampak sploh ne vem, kje to je. Mogoče še rezervno destinacijo, če bi deževalo.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!