Kože na trebušku nima niti pikaste niti rdeče, dokler ne začne sam "operirat". Ko je previt in oblečen, se ne praska. Kaj bi to bilo? Prašek? Ne praska se pa nikjer drugje. Drugače mi je pa zdaj začel spet pridno piti mleko
Pridno papca sadne (dopoldne) in zelenjavne (v času kosila) kašice, in sicer delam tako, da mu doma pripravljam, ali pa kakšno kupljeno dobi, da se navadi na okus, če bomo kdaj od doma. Lepo nočko vsem!!!!!
Nalin, uf, kako rastejo naši otročki. Jst se tvojega Žana spomnim iz porodnišnice. Kakšna mala štručka je bil in kako se je že takrat hotel crkljat pri tebi, zdaj je pa tak korenjak in prav navihano gleda. Se mi zdi, da je izrezan očka, če se prav spomnim tvojega Mateja z obiskov pri tebi in Žanu. Si ga slikala v vajini kuhinji? Zdaj sta se že verjetno preselila v "novi domek". Želim vam en lep sončen dan! Pa namažite male korenjak-e/inje, če boste kaj zunaj na sončku. Miha je včeraj dobil rdeča lička, čeprav sem ga namazala.
Nalin, super imata uštimano. Meni je barva kuhinje ful všeč. Si tudi kužka Arsija poslikala
? Kako se kaj razumeta z Žanom?AKŠ, ma tvoja punca je pa frajerka
Kdaj je začela samostojno sedeti? Mami od Filipa, sem še tvojega sončka gledala. Pravi navihanček.

Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske m...
Porod

V Južni Koreji so na univerzah uvedli pravilo, da se pri sprejemu ne upoštevajo le ocene, ampak t...
Vse o šolah
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!