Udb:res je posrečena fotka!
Aja: se vidiva kaj drug teden, če boš imela čas!
Lp!
Punce,
midve z Melito sva se danes po štirih dneh vrnili iz bolnišnice
. Če se spomnite, sem vam napisala, da je zbolela. Z nedelje na ponedeljek pa je bilo ponoči hudo. Je dihala, kot da bi pretekla nekaj kilometrov, se pravi zelo pogosto. Zjutraj sem takoj klicala pediatrinjo, ta pa me je poslala takoj v bolnišnico, kjer sva najprej ostali zaradi t. i. dihalne stiske, kasneje pa so ugotovili, da ima RSV ali respiratorni virus. Pediatrični oddelek je POLN otrok!
Omenila bi pa samo najhujše minute, ko so ji jemali kri. O tem je enkrat že Tejčika pisala. Sestra ji ni in ni našla žile in je vrtala s tisto pr
iglo po obeh njenih rokicah, jaz pa sem zraven jokala. Nazadnje ji je morala kri vzeti iz glave!!! Grozno.
Zdaj je sicer bolje, ampak jaz se še vedno ne počutim čisto brez skrbi.
Ojoj, Sabinke
Kako je pa sedaj Melita?
Mene je pa te dni skrbelo, da je naš kaj pobral, ker smo bili v nedeljo na pikniku in je kar nekaj otrok smrkalo pa še svečke so jim visele iz noska. Igrali pa so se na isti dekici in dajali v usta iste igrače

, se vlekli za laske in se praskali po rokicah in obrazkih. Vem, da malo preveč kompliciram. Še dobro, da me ne bo v vrtcu, da bi videla, kaj vse bodo tam dajali v usta

No, danes je že pet dni mimo in je vse v redu.
Včeraj sem imela še en sestanek v vrtcu in sem zelo zadovoljna. Ena skupinica majhnih otrok je še čakala na starše, da jih pridejo iskat. Dva mala pa sta se cartala v naročju vzgojiteljic. Eden je pil mleko po flaški, drugemu pa je vzgojiteljica pela. Drugi otroci pa so se igrali. Tisti malo bolj spretni pa so se vozili s trokolesniki. Upam, da se bo Miha hitro vklopil in da ne bo težav pri uvajanju. Zdaj naju z možekom čaka še sestanek z njegovo vzgojiteljco in pomočnico vzgojiteljice, da bodo vedeli, kako ponavadi preživi dan, kako se uspava, kaj ga pomiri, kaj najraje je, naše želje.. Taka je baje zdaj praksa v vseh vrtcih, kar je res super. Tako dobro je vedeti, da bo otrok v varnem in ljubečem okolju. V naših časih tega ni bilo.
Mihu rastejo zobki je cele dneve tako siten, da ne vem več, kdaj mu dat za jest. Enega zobka že ima. Zdaj pa mu raste kočnik in je ful siten. Ima kar veliko bulo oz. veliko oteklino, tako da še malo pa bo pokukal ven.
MusiMarusi, Miha je bil sprejet v Vrtec pod gradom.
Nalin, uživaj 100 na uro pa poročaj, ko se vrnete. Meni je prijateljica rekla, da moramo obvezno na morje, ker otroci tam baje ful spijo, tako da zdaj kar vsako mamico, ki gre na morje, sprašujem, če je to res
O Nalin, kaj nam skomine delaš...si kar predstavljam malega sončka, kako zadovoljno je ropotal s kamenčki. No, pa spanje? Kako je spal?
Mi smo pa okulista že dali skozi, ker je Miha ravno takrat okrog pol leta malo škilil - zdaj je to zelo poredko. Ful dobra in prijazna okulistka na Metelkovi je dr. Drakskobler Joneta. Mi smo opravili v petih minutah pa še štampiljko je dobil na rokico, ker je bil priden.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!