, ampak še dobro da je tak dolgin in se mu kilogrami ne poznajo - v spanju izmerjenih 80cm), ker imam roke že do tal od nošenja in njegovega zvijanja. Imam pa mišice
- vsaka stvar je za nekaj dobra
Zanima me, kako izgleda pregled pri devet mesecih, če se bo kateri dalo pisat.
me pa zanima, kaj drugega še gledajo.
Kri ima super. Težek je 10,8 kg in dolg 80cm. Dobil j tudi fluorove tabletke, ampak nisem čisto prepričana, kako je z njihovim delovanjem - bom še malo z iskalnikom po forumu prebrskala. Drugače pa vpraša glede hranjenja, kakanja. Pobiral je rozino. Tolkel je s kockami in se kobacal za njimi..
Meni bolje spi, če ga uspavam, zato se potrudim, da je uspavanje kar se da umirjeno in čim manj stresno za oba. Jaz ga dam čez kolena, mu pojem in ga tapkam po ritki. Ko zaspi (včasih v nekaj minutah - včasih pa uro), ga položim v posteljico, kjer se takoj obrne na trebuh in spi naprej. Kadar ga pustim jokat (ko sem čisto brez energije), pa se mi nonstop prebuja.. Malo upam, da bo vrtčevski red vplival tudi na njegovo uspavanje doma. Bomo videli. Lepo se imejte!

Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo,...
Vse o dojenčku

Preeklamsija in eklampsija sta zapleta v nosečnosti, ki ogrožata življenje matere in otroka. Najp...
Bolezni in težave
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!