[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Ja, Nalin, pri dolgih hlačah drsi, ampak a veš kako grozen zvok je to, ko se vleče po parketu brez hlač pa še potne nogice
Zdajle ravno spi pa imam malo več časa, da preletim forum, da se malo spočijem
Ste kaj razmišljale, da bo treba počasi otroke tudi VZGAJAT in ne samo crkljat? Ne vem, kdaj naj pričnem. Zdaj mu sicer govorim, česa ne sme in pri tem vztrajam. Včasih pa ne gre in me njegov nagajivi nasmešek premami in nisem dovolj dosledna. Punce, prebrala sem super knjigo na to temo in jo res toplo priporočam vsem. Mogoče še ni tako aktualna zdaj, ampak čez nekaj mesecev ali pol leta pa bo. Naslov knjige je "Otroci, so tega vredni" avtorice Barbare Coloroso. Jaz sem jo kar kupila pri založbi Pasadena. Dobro bi bilo, če bi jo prebrali tudi očki - našemu sem jo že jaz določila za obvezno čtivo

Knjiga govori, kako otroka vzgojiti v odgovorno osebico, ki bo imela dober odnos do sebe in drugih. Govori o uvajanju prvih domačih obveznosti, kako odreagirati v določenih situacijah, uspavanje, prepiri, uvajanje na kahlico, odgovornost ob napakah, opiše reakcije na otrokovo ravnanje v trdih, mehkih in prožnih družinah in kakšne so posledice tovrstne vzgoje... Mogoče se jo da sposoditi v knjižnici, ampak je verjetno vseskozi sposojena, ker je res izvrstna knjiga.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!