Pri nas se zbujamo med 7-8 uro. Sledi spanje ob 11 in potem še ob 15. Ker ne gremo v vrtec, bo še kar obdržal 2x spanje.
Da se še midva bolnika javiva... V glavnem, včeraj smo pristali pri pediatrinji in je ugotovila, da ima vnetje srednjega ušesa, tako da smo na antibiotikih 10 dni in na svečkah... Danes smo presenetljivo bolje spali kot zadnje tri dni... Nosek se lepo čisti, kljub temu, da imava boje predno mi uspe fiziološko našpricat v nos...
Drugače pa Luka tudi spi 2x na dan... Pokonci smo med sedmo in osmo, potem pa zaspan postane okoli 10-tih in potem še popoldne okoli dveh oz. treh... In takrat spi cca. pol ure... V vrtcu smo se zmenili, da jih bodo vseeno dajali okoli 10-tih spat, ker so v večini vsi tako navajeni... In potem še po kosilu...
Glede oblačil za spanje... Mi imamo samo bombažnega pajaca - pidžamo in je pokrit s kovtrčkom.... Pa se mi zdi včasih še preveč... Bi kakšna dekica bila čisto zadosti... Zaenkrat spalne vreče še ne uporabljamo, ker se mi zdi prezgodaj... Luka je itak bolj med toplimi, tako da mu hitro postane vroče in se odkrije... Je pa po mojem čisto od otroka odvisno koliko ga je potrebno oblačiti...
Punce, danes grem na pregled za mojo drugo pikico... Glede na to, da mi bo verjetno ginekolog točno povedal kako je z rezultati amnio, sem tako nervozna že dva dni, da spim cca. 3 ure na noč... Držite pesti... In nobeni ne privoščim te psihološke vojne in čakanje na izvide...
LP A
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 12.9.2006 10:57:56 >
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
nalin, tole so ble pa hude sanje.....
moj skrat je oblecen v pizamo dvodelno... ali pa v pajaca... pokrit z kovtrckom... itak se stalno odkriva, proti jutru pa se obrne cist kontra in lezi na kovtrcku tako, da ga takrat pokrijem z dekco (jo zlozim na pol), da ga ravno ne zbujam
Nalin, si kakšen film gledala, da si imela grozne sanje? Kdaj boš šla z Žanom spet v vrtec? Ti mokri noski se lahko vlečejo tudi mesec. Midva z Mihom greva jutri spet v vrtec pa da vidimo..verjetno do konca tedna, potem bova pa drug teden spet doma, če zboli
Miha dajem v spalno vrečo že od tretjega meseca in se mi zdi super, ker mi ponoči ni treba gledat, če je pokrit. Ima pa zelo mehko spalno vrečo iz H&M-ja. Zjutraj stoji pokonci v posteljici kar v spalni vreči, tako da ga res nič ne ovira pri gibanju.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!