Mihu sem dala že drugi dan kvas pa da vidimo, kaj bo s spanjem. Upam, da bodo naši "kvasovčki" uspešno prespali noč
), hraniva račke, mečeva kamne v vodo. Si nisem mislila, da se bom kdaj tako pootročila
ampak se mi zdi, da je vse to dobro, ker vidim, kaj vse Miha zna in da si vsak dan ogromno zapomni. Za rojstni dan bom naredila zabavo doma za najbližje sorodstvo. Tortico bom dala delat, ker bi rada, da izgleda malo bolj profesionalno kot moja. Obliko imam že v glavi in tudi okus že
Zraven bom pripravila še malo narezka in to je to. Služba se mi začen naslednji četrtek, ampak ker sem ta teden začela s ponovnim uvajanjem, bo treba verjetno še kaj dopusta koristit.

Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!