writing-img

RE: oktober 2005

clock-img

26.09.2006, 21:50

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tut jaz pridem - sicer sama. Torej v City parku ob 10 - 1.nadstropje....pol pa iščiuser posted image user posted image

clock-img

26.09.2006, 22:08

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Na žalost ne morem priti. Pa kdaj drugič. Lepo se imejte.

Lp

clock-img

26.09.2006, 23:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.09.2006, 08:30

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

CP ob 10h...kje točno? Prvo nadstropje ali pritličje? Pr ikakšni trgovini ali lokalu?

clock-img

27.09.2006, 08:42

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Po mojem je to prvo nadstropje... Lp A

clock-img

27.09.2006, 08:49

clock-img

žlička

pencil-img

955

slaščičarna Pod vodo 1. nadstropje....tam pri igralnici...če prideš z dvigalom stopiš direkt tja

lp

< Sporočilo je popravil žlička -- 27.9.2006 8:52:36 >

clock-img

27.09.2006, 08:51

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Nalin, vse naj naj!!!!!!!!!!!

Drugače pa, me  NE bo danes!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa to ni res! Najprej jaz predlagan datum, nazadnje me pa SPET ni!!!Lepo se imejte in poročajte!

clock-img

27.09.2006, 16:16

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

No, danes je bilo prvo (in upam, da ne zadnje) srečanje oktobrk in moram rečt, da so punce in  mali oktobrčki (Luka, Aljaž in Žiga) in mala oktobrčica Lea v živo user posted image  

Žal sem jaz zasedbo zapustila, ker sem šla po Miha v vrtec in ne vem, ali ste se šli še kaj igrat v igralnico. Nalin, kako praznuješ RD? Je padla ali bo padla še kakšna tortica? Do kdaj ste še klepetale?
Naslednjič tudi jaz ostanem do konca pa še Miha pripeljem zraven.

Vsem lep dan!

clock-img

27.09.2006, 16:32

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

No, Nana27 jaz sem se naslednja poslovila, ker sva imela pediatra... Tako, da sva šla okoli pol dvanajstih... Ta druge pa ne vem do kdaj so klepetale... Prav fajn skupinica, ni kaj...

Drugače bo Luka doma še do naslednje srede... Do ponedeljka mora jemati antibiotike in potem mora še dva dni prevetivno ostati doma... Razni sprehodi, izleti in druge zadeve pa nama ni prepovedala... user posted image user posted image user posted image Itak je odspal tisto svojo kitico v BTC-ju in avtu... Potem ko sva prišla do pediatrinje, je bil itak poln energije, tako da je rekla, da se mu sploh ne vidi, da bi bil karkorkoli bolan... user posted image user posted image user posted image Okrog je obrnil celo njeno ordinacijo, od revij do knjigic, itd...

No, potem sva prišla domov, skuhala na hitro kosilo in odpeketala na sprehod proti Mostecu... Zdaj je pa končno padel v posteljo in spi že cca. 45 minut... Balzam za mamico... user posted image user posted image user posted image

Nana27 - a Miha še ni ves čas v vrtcu... Se še uvaja?

Res upam, da se bomo še kdaj dobile na kakšni kavici ali pijački....

Lp A

clock-img

27.09.2006, 17:24

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

ojla punce....

naj vam povem, da ko sva se z Leo vračali domov iz srečanja, je zaspala takoj ko sem jo dala v avto sedež in spala celo dobro uro....tko da sva imeli mirno vožnjo

dajte mi sporočit na ZS vaše maile, da vam pošljem današnje slikce iz srečanja....mi jih je že uspelo dat na računalnik....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

27.09.2006, 17:27

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Me veseli,da ste se imeli super,upam,da se vam pridružim pri drugih srečanjih!!
Ali ste se kaj fotkali?Če ste se priložite kakšno fotko gor!user posted image

No mi smo ravno prišli domov smo bili zunaj,sedaj pa gleda malo Telebajske ji je full zanimivouser posted image

No to bi bilo za danes vse se še kaj tipkamo ob priliki!!

Lp Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

27.09.2006, 17:28

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Aja, ja vmes je bil bolan (po prvem tednu) in sem ga imela 10 dni doma, tako da sva prejšnji četrtek spet začela od začetka, ampak moram trkat, da mu gre super. Želim si le, da bi bil zdrav in da končno predihamo tole uvajanje user posted image

clock-img

27.09.2006, 17:53

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

evo....bom poslala....sam da se mi slikce na mail naložjo (traja pa traja pa traja)......

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

clock-img

27.09.2006, 18:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.09.2006, 19:51

clock-img

AKŠ

pencil-img

1342

evo...končno mi je uspelo poslat slikce....imate jih na mailih....

clock-img

27.09.2006, 20:14

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Sem pogledala slikice - SUPER user posted image user posted image user posted image

Hvala, AKŠ!!!!!! user posted image user posted image user posted image
  Lepo in mirno nočko vsem!

clock-img

27.09.2006, 20:16

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

hvala aks... user posted image

super user posted image

clock-img

27.09.2006, 20:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

27.09.2006, 21:19

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Iiiiiii! Kakšne lepe slikice! Kakšni frajerji! Zdaj mi je pa še bolj hudo, da me ni bilo.

clock-img

27.09.2006, 21:59

clock-img

Tara75

pencil-img

20

Dober večer!!!!

nalin, naj ti bo z rožicami postlano in naj ti gre dobro od rok vse, česar se boš lotila!
Vse naj naj od naju!!!!user posted image

Fajn, da sta se dobile, pa škoda naju ni blo zraven. So že kakšni novi zmenki na vidiku?
A lahko še jaz kakšno slikco dobim? AKŠ, a kr tebi pošljem mail?

Sicer se je pa naša bivša prehlajenkauser posted image  danes družila s svojim bodočim možemuser posted image in zdele vsa srečna spančkauser posted image

Nočka

clock-img

27.09.2006, 23:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.09.2006, 06:28

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Tara, user posted image  bodočim možem? Sem se tako nasmejala.. Kako pa to veš?

Mogoče bi naredile naslednje srečanje novembra konec tedna, ker bomo nekatere že v službi.

clock-img

28.09.2006, 12:58

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Lep pozdrav!!

No tudi jaz sem videla slikce vsi ste full luštni  - škoda,ker me ni bilo zraven!!
Upam,da bo kmal drugo srečanje pa upam,da pridemo oz,se vam pridružimo!!
Lep dan še naprej in uživajte v lepem sončku
Mojca

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

29.09.2006, 13:41

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Lei (AKŠ) čestitke za 11 mesecevuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Karin,Mojca in Boris

clock-img

29.09.2006, 16:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem