z vso opremo. Tudi jaz obupujem glede fiziološke in noska. V Sanolaborju prodajajo inhalatorje, kamor daš fiziološko in delaš inhalacije, le da ne vem kako učinkovito je to pa še Miha bi se mi izmuznil iz naročja in kaj razbil. Boris, mogoče bi se pa od Karin lahko kaj naučil. Kako si jo učila pihati skozi nosek?Teža našega fanta je verjetno (sem ga tehtala pred enim tednom) malo več kot 11 kg. Sistematskega in cepljenje, če bo seveda zdrav, imamo 27.11.
Niso mogli krvi pogledat, ker jim en aparat za meritve nagaja. Ko so mu gledali grlo na Metelkovi in na infekcijski je kar bruhal in jokal..mi je bilo tako hudo. Na Metelkovi je bila še malo besna in je rekla, da z nami itak nima kaj za počet in da gremo lahko samo še na infekcijsko.Saj ga ne bi vozila okrog, ampak je celo popoldne spal, jokal - od 12h do 19h je bil buden le eno uro, na nogah ni stal oz. je bil tak majav in ful siten - vročine pa ni imel in se mi je čudno zdelo. K sreči je zdaj v redu, tudi pikice so malo izginile, ampak gremo vseeno do pediatrinje, da preveri kri in vodo.
En fantek, ki je na vrsti pred nami, se je tako jokal, cvilil, ko so ga pregledovali
No, njega so obdržali tam, mi smo pa k sreči šli domov. Vso noč sem dežurala, kako je z njim. Upam, da bo tole čim prej za nami in da Miha končno poštimamo, da gre nazaj v vrtec.
Veter, suh zrak in nižje temperature hitro pustijo posledice na naših ustnicah in koži. Odličen b...
Nega obraza in telesa

Preverite, kateri so največji sovražniki otrokovega močnega imunskega sistema in s tem njegovega ...
Vse o dojenčku
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!