Ne, saj se hecam, ampak so res taki frajerji.
Ne, saj se hecam, ampak so res taki frajerji.
tako in drugače. Komaj čakam na konec decembra, ko bomo vsi skupaj doma. Tudi jaz se počutim čudno, ker sem tako malo z Mihom. Po vrtcu se me doma drži kot klopek, da praktično nič ne uspem naredit, ampak si mislim, da "domače" obveznosti lahko počakajo za tisti dve urci, ki jih lahko preživim z malim. Imajo tudi vaši sončki obdobje, ko je za njih glavna samo mami? Za Miha tudi ati ni dober in ga odriva stran, ker hoče mene
tako da ne vem, ali je to povezano z vrtcem ali gre za normalno fazo v razvoju.
Najbolj hecen mi je pa, ko ga iz vrtca pripeljemo domov, damo na hodnik in v čevljih, bundi in kapi leti na svojega poganjalca traktorja, se usede gor in dela brrrr
Boste kaj kupovale za Miklavža, Božička ali Dedka mraza (sem kar vse napisala, ker ne vem, kaj komu pomenijo ti "prazniki")? Saj naši malčki itak ne vejo, za kaj se gre
(kot, da me vemo he he). Meni se pa poraja še eno vprašanje - kam letos dati smrekico?
Najbolje bi bilo, če bi jo lahko na strop namontirala. Verjetno bomo dali kakšno majhno smrekico na mizo, če jo bomo kje dobili. Nalin, kako kaj služba? Držim pesti, da ti podaljšajo pogodbo
Kako ste se pa druge navadile na službo? Kako na vas gledajo sodelavci? Ali opravljate enako delo kot prej, ali se mogoče počutite malce zapostavljene? Meni se zdi, da sem toliko stvari zamudila, da jih komaj dohajam pa še prej dirkam domov, da sem vsaj nekaj časa s sončkom in kar vidim, da jim ni čisto prav. Dajte me malo pomirit, da se to ne dogaja samo pri meni. Upam, da se vsem oktobrčicam, ki iščete zaposlitev, ta želja čim prej izpolni. Vsem lepo nočko!!!

Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok....
Vse o vrtcih

Preverite učinkovite recepte domačih zeliščnih zdravil, s katerimi lahko sebi in svoji družini ok...
Zdravje in nega
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!