Kako si? Boste kje imeli božični koncert? Urbanček, sem vesela, da počasi prihajate k sebi. Kako je kaj tvoja mami?
Sonček&Luna za službo! Mojca, kako dobro je slišati, da si zadovoljna z vrtcem. Kako dolgo jo že uvajaš?
Upam, da bo v nekaj dnevih boljši. Od kar so se začele bolezni in ga imam več doma, me ne izpusti. Vseskozi se me tišči, vleče za hlače, hoče v naročje. Stran odriva
in stare starše. Prej sem ga lahko pustila doma, zdaj joka in tolče po vratih, ko grem, da ne govorim, kaj se dogaja, ko ga pustim v vrtcu. Mislim, da se ta sprememba odraža tudi na njegovem zdravju. En teden vrtca, dva tedna doma in tako ves čas do danes. Mene pa se drži kot klop in to je že precej nadležno. Sploh ne vem, kaj naj naredim. Do bolezni je imel vrtec rad..zdaj pa

Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdet...
Počitek in spanje

Otroci se starševskim navodilom zelo pogosto upirajo zato, ker jih starši izrekamo nekako \"ne za...
Vzgoja in razvoj
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!