cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Tožba proti Republiki Sloveniji

clock-img

02.11.2005, 23:19

clock-img

rija

pencil-img

15589

Kerensa, upam da dovolj visok...

...vox populi...

clock-img

02.11.2005, 23:20

clock-img

Anonimen

Svinjsko visok, Rija... Svinjsko... Ker smo štirje...

clock-img

02.11.2005, 23:21

clock-img

rija

pencil-img

15589

Upam tudi, da ga dobišuser posted image

Pa nimam nič proti, da gre iz dp denarja...za take kozlarije ne.

...vox populi...

clock-img

02.11.2005, 23:23

clock-img

mihelca

pencil-img

181

No,to bo še fešta(zabava).user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.11.2005, 23:24

clock-img

Anonimen

Saj sem jim ponudila možnost, da odstopimo od tožbe, če napišejo mojemu sinu v rojstni list kot očeta njegovega biološkega, ne pa bivšega moža... Imajo možnost, da se odločijo... če se bodo pa odločili za tožarjenje, pa ni moja krivda, če bodo morali odškodnino plačati iz davkoplačevalskega denarja.

clock-img

02.11.2005, 23:29

clock-img

rija

pencil-img

15589

Ah Kerensa, saj zato pa jim je vseeno, kakšne travme povzročajo. Oni so samo "nepomembni" uradniki, ki v končni fazi ne nosijo nobenih posledic za svoja dejanja...zato pa se obnašajo tako ignorantsko. Če bi jim vsako malomarnost ali odškodnino izhajajočo iz neke napake trgali od plače, bi malo bolj premislili, kaj delajo.
Tu mi nekaj ni jasno: večina nas mora za napake v službi tako ali drugače odgovarjati, samo država oz. njeni pooblaščeni (no ne vsi) uslužbenci pa nimajo nobene odgovornostiuser posted image

...vox populi...

clock-img

02.11.2005, 23:32

clock-img

Anonimen

Bodo zdaj videli svojo odgovornost. Mene se ne da tako z lahkoto otresti, ko se v nekaj zapičim. In v tole sem se, saj gre za MOJEGA OTROKA. Tukaj mi ne more nihče soliti pameti, pa da je trikrat poslanec. Po mojem mnenju je kvečjemu POSRANEC, če sprejme takšen zakon.

clock-img

02.11.2005, 23:33

clock-img

rija

pencil-img

15589

Vztrajaj.
Zgubiti itak nimaš kaj.

...vox populi...

clock-img

02.11.2005, 23:35

clock-img

Anonimen

Res je.

Če pa dobim... ne, se popravljam - KO dobim, pa cel RR povabim na user posted image  !!!

clock-img

02.11.2005, 23:58

clock-img

mihelca

pencil-img

181

Tako se govori.In čuvaj na svojega princa.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2005, 11:32

clock-img

Anonimen

Vso srečo, Kerensa! Upam, da se vam ne bo treba res leta in leta vlačiti po sodiščih zaradi tega.

clock-img

04.11.2005, 00:32

clock-img

Anonimen

Pa tudi, če se... Zmaga je 99%-na... Preostali procent je pa podkupljenost...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem