Živjo!
Mark vse najboljše!
Nina je potonila v spanec, ker je bil dopoldan kar naporen. Ker tudi pri nas lije kot iz škafa, sva morali pešaka do ZD(od prostega parkinga, ki pa je slab kilometer stran), nosila se je v nahrbtniku, da sva se nekako zaščitili z veliko marelo.
SP OK. V mesecu dni je
zrasla za 3 cm in se poredila za dobre
pol kile. Trenutno
80 cm in
10200 g. Sem bila kar presenečena glede višine. Denver OK, z žogico sicer ni obmetavala sestre, je pa samostojno stala, počepnila se dvignila in naredila nekaj mini korakov do mene. Tako, da imava
cahn samostojne hoje 
No, jaz ne bi rekla, da je to to.
Aha, pediater je razlagal zanimivo tezo o tem, da se je za vse razvojne stvari starostna meja zvečala. Zaradi plenič za enkratno uporabo, je kontrolirano lulanje in kakanje premaknjeno na 3 1/2 leta. Otroci govorijo kasneje, ker jim vse ustrežemo(se več ukvarjamo) in oni z gestami kažejo kaj bi. Moderno pa je, da otroke vlačimo za roke in je tako da hoja pa nekako prehiteva in ni niti najmanj varna, ker malčki padajo in se pobuškajo. Bil je zanimiv pogovor, Nina se ga je sicer bala in so solze kar špricale, jo je pa omečil z lutko in se je potem kar topila v njegovem naročju.
Kinokija: kavo z veseljem ampak po 17. uri(enkrat si omenila to uro) je za naju prepozno, ker je treba še do NM-ja prit, pa nekaj povečerjat, pa skopat itd. Kaj pa kaka
sobota dopoldne? A ni Ninočka enkrat omenila?
Glede vožnje z mano, kakor želiš. Nisem niti najmanj užaljena

, te popolnoma razumem.
teta beta,
hvala, ker si prečekirala v CE-Lumpijevem kotičku. Jaz sem gledala še turistične kmetije, samo to je itak mim, če KMA ne more. Ja za ono zobno pasto sem slišala, meni je predraga, Nina si pač drgne zobe kar z vodo (ponavadi kar v banji
2ursae: dojenček je čisto običajen, ena poceni varjanta iz Milerja, ima pa še dudico in majčkenega medvedka. Posteljica je škatla za čevlje, odejica majhna brisačka itd. je sicer bolj groba do njega, občasno pa mu ukrade miniaturno dudo in jo sesa.
Zdaj pa nekaj vprašanj: Ali dajate tamalim že kako zelje (hm, morala bi napisat kapusnice) in stročnice? Nina z veseljem popapa dušen ohrovt, mlado zelje. Včasih ji naredim tudi mineštro s fižolom. Po zelju sicer nekajkrat kaka in so plenice na veliki preizkušnji, rada pa poje kako košto na žlico.
Koliko mleka, če ga še, popijejo na dan? Opazila sem, da Nina skoraj nič več ne čeblja. Duda je postala D, edino dedi in babi je še slišat, o kakem DEJ-DEJ ne duha ne sluha. Jaz pa sem itak TI, Gagi pa je kar pozabila. No, TETE in PA-PA so še, drugega pa se ne spomnim. Kriza, vse se je nekam zakopalo v njene vijuge.
Kaj pa vaši? Hm, zdaj se ne spomnim ničesar več...
Grem delat,
Damjana