IZVIRNO SPOROČILO: tery
2ursae, midva tud downloadava Battlestar galactico, še čist mal manjka, pa bo fertig
Po trailerju sodeč bova hitro ratala zasvojena

naj vaju opozorim, da so prvi deli ful napeti in kar ne moreš nehat gledat. Mi2 z mojim sva takrat pogledala mislim da tri v enem večeru, čeprav sva nameravala le enega

. Pa tudi kasneje se skoz nekaj dogaja, tko da je res užitek gledat pa pol špekulirat, kaj se bo zgodilo. Pa ko bosta prišla do konca prve sezone, mejta zihr že drugo zdownloudano, ker se sezona konča tako

napeto, da moraš takoj videti, kako se bo razpletlo. Menda so tapravi oboževalci, ki spremljajo serijo sproti, doživljali prave muke, ko so čakali začetek druge sezone

. Mi2 sva že pri koncu druge sezone, tretja je pa tud že skoraj dol - no, kolikor je je pač že posnete - zdaj je namreč vrtijo tretjo serijo na rednem tv programu.
Skratka, obilico užitkov vama želim

. Men je bolj všeč kot pa Star Trek. No, pa upam, da sem s tem opevanjem še ktero navdušila

.
Teta beta, pri nas je že pravi sneg, ne sicer velliko, ampak travniki in strehe so že bele, pa še mal naletava.
Nekaj bi vprašala -
a ste nameravala kupit začetni paketek evro kovancev? Jaz sem že trčila ob prvi evro problem - sem nameravala bratu dat za božička 10 jurjev, pa sem se spomnila, da je boljš, če mu dam evre, sam bi mu bilo mal čudn dat 41 evrov, 50 evrov je pa že 12 jurjev ... izgleda, da bo mal profitiral na raćun nove valute

.